Xbox One stuur Thrustmaster Ferrari 458

Het Xbox One stuur Thrustmaster Ferrari 458 is betaalbaar en zorgt er toch voor dat je optimale gamebeleving krijgt. Een van de voordelen is toch wel dat je zelf de gevoeligheid van het stuur kunt instellen. Zo bepaal je zelf of je makkelijk kunt draaien of juist wat stuger. Meer weerstand wordt steeds vaker gekozen omdat dit nu eenmaal het dichtste bij de realiteit staat. Echter kun je het gewoon zelf bepalen. Bovendien kun je het stuur ook flink rond draaien tot 240 graden.

Daarnaast zit er ook een speciale pedalenset bij waarmee je kunt gas geven en remmen. De voet is breed gemaakt zodat hij makkelijk te bedienen is net als in de auto. Je kunt eventueel zelf de hellingshoek hiervan bepalen zodat hij ook soepel te bewegen is. Niet iedereen is immers even groot. Het is echt een replica van het originele stuur, maar dan op schaal 7:10. De beleving is dus levensecht voor de mensen die de details weten te spotten.

Waarom juist dit racestuur kopen?

Wij vinden het Xbox One stuur Thrustmaster Ferrari 458 zeker een aanrader voor beginners gezien de gunstige prijs en kwaliteit verhouding. Daarnaast is het ook gewoon een van de beste racesturen die je kunt gebruiken op de Xbox One die ook echt het design heeft van een F1 stuur. Daarnaast zitten er duidelijke LED lampjes op die aangeven of het stuur op de juiste manier aangesloten is. Eventueel kun je hem ook met een klem aan een bureau of tafel bevestigen. Op deze manier staat hij stevig, ook wanneer je jezelf frustreert omdat het niet mee zit. Ook zitten er nog eens 9 actie knoppen op voor eventueel gebruik van boosters of combi;