De Xbox One S is echt een krachtpatser

door 14 jul 2018Xbox0 Reacties

Xbox One S is ook een geweldige console

Zo krachtig als de NVIDIA Shield is, of net zo goed geoptimaliseerd als de Apple TV, ze staan ​​niet in dezelfde klasse als de Xbox One S gameconsole als het gaat om het spelen van games. Natuurlijk is Xbox de duurste, maar het is niet zo veel duurder dan een Shield-tv, vooral gezien alles wat je ermee krijgt. Xbox One kopen? Klik snel op de link om er meer over te lezen.

game xbox one s
xbox one s

Je kunt Forza Horizon 3 en vele andere games in HDR op de Xbox One S spelen. Dat kun je niet doen op iets anders dat je vervolgens naar Netflix kunt overslaan en House of Cards kunt bekijken. NVIDIA Shield heeft een aantal best mooie games, zoals Tomb Raider en Half Life 2, maar voor de huidige titels moet je ze streamen vanuit de cloud met Geforce Now. The Shield is de grootste concurrent van alle tv-boxen, maar het is nog steeds geen Xbox One S.

Hoe zit het met de Xbox One X?

De Xbox One X is ongetwijfeld een betere Xbox met daarnaast ook nog de Xbox Scorpio versie, maar het is moeilijker om aan te bevelen als je geen serieuze gamer bent. De One S is aanzienlijk goedkoper en biedt nog steeds 4K-streaming van bronnen zoals Amazon, HDR-video en 4K UHD Blu-Ray-ondersteuning.

Als het op de Xbox One X aankomt, moet je eerst spellen denken, home-entertainment als tweede. Voor €500 is het moeilijker om het als een set-top box aan te bevelen. 

Natuurlijk, als je er een koopt, heb je dezelfde voordelen als de Xbox One S. En dezelfde bijna perfecte ervaring.

Xbox One S

Als de Xbox One S de OTA DVR had die ooit was gepland, zou dit eenvoudig de enige doos onder mijn TVkunnen zijn.Voor velen is dit een kleine klacht, en voor veel meer is het helemaal geen probleem. Van alle home entertainment-boxen waaruit je kunt kiezen, tikt de Xbox One S meer vakjes aan dan wat dan ook. Xbox One S kopen? Klik dan snel door op de link om er meer info over te krijgen. Als je dan beslist om een Xbox aan te schaffen raden we je ook aan om ons artikel te lezen met belangrijke punten voordat je een Xbox aanschaft.

Dat is niet alleen mijn mening, het is een feit. En als je het snoer niet snijdt en nog steeds tevreden bent met je kabeltelevisie, is Xbox One S nog steeds een winnaar dankzij OneGuide en de HDMI-doorvoer. Tenzij je daadwerkelijk media koopt van mensen zoals Apple of Google, is het argument om alleen maar een Xbox kopen sterk. Het kan vrijwel alles doen.

Waarschijnlijk heb je er al van gehoord de Xbox live of Xbox game pass, je hebt deze nodig om de online services te gebruiken voor de Xbox. Je kunt hierdoor makkelijk en snel online spelen voor een klein bedrag.

Handige & leuke Video’s
Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker Ben je binnenkort van plan een Xbox aan te schaffen of heb je er net een gekocht? Het wordt dan hoog tijd meer te weten over de fantastische spellen voor de Xbox! Er zijn namelijk een hoop spellen op de markt gekomen, waardoor...

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...