Xbox One games on Black Friday

Er zijn weer verschillende Xbox One games on Black Friday waarbij je van een hoge korting kunt profiteren. Wij hebben hier een top 3 voor samengesteld, waar ook rekening is gehouden met de leeftijden. Zo hebben we 1 kindergame en 2 games voor jongeren en volwassenen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat er een duidelijk omschrijving bij staat. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Al dagen voor de daadwerkelijke sale kun je in 2022 al veel besparen. We verwachten de komende dagen nog meer Xbox one games die in de actie gaan komen. Maar dat is nog even afwachten!

Back 4 Blood – Xbox one games in de sale – 32% korting

Back 4 Blood is de eerste van de Xbox One games on black friday die sterk is afgeprijsd. Deze game kun je spelen samen met 3 vrienden. Het campagne verhaal is zo gemaakt dat je met maximaal 4 spelers co-op missies krijgt. Eventueel kun je ook deelnemen aan een team van andere mensen of je eigen team beginnen en online op zoek gaan naar andere spelers. Er zijn verschillende dodelijke wapens die je kunt bezitten tijdens je spannende campagne tocht. In het begin mag je ook kiezen uit 1 van de 8 cleaners. Daarnaast kun je ook PVP gevechten doen tegen je vrienden i.p.v. dat je samen met hen speelt.

Gedurende het spel zal de vijand zich alleen maar verder gaan ontwikkelen. Dit is dan ook echt het leuke punt aan de game want je krijgt steeds meer uitdaging. Bovendien neem je het soms ook tegen de sterkere vorm op van een tegenstander die je eerder al verslagen hebt. Je kunt het spel ook meerdere keren uitspelen door opnieuw te beginnen. Er is altijd wel weer een nieuw avontuur, want het rogulieke kaartsysteem zorgt altijd voor een uitdaging.

Nickelodeon All Star Brawl – Xbox One games on Black Friday – 40% korting

De tweede Xbox One games on Black Friday sale is Nickelodeon All Star Brawl. Van Spongebob tot aan de Turtles zitten in deze game verwerkt. Dit is extreem herkenbaar voor kinderen en jongeren onder ons en daarom is het ook zo’n daverend succes. Ieder personage beschikt over zijn of haar speciale vaardigheden. Hierdoor kun je het spel meerdere keren opnieuw gaan spelen, maar dan met de andere personages. Tevens kun je online mensen uitdagen, maar het is ook mogelijk om dit spel lokaal te spelen met vrienden op de bank.

In totaal zijn er ongeveer 20 levels die je uit kunt spelen. Dit lijkt weinig, maar ze bevatten veel content en ook verschillende dialogen waardoor je er toch urenlang speelplezier aan hebt. Tijdens deze avonturen is het net of je zelf in de serie zit zoals je hem kijkt, maar dan voer jij de actie uit met je controller. Je zou dit spel wel een beetje kunnen vergelijken met Mario Kart, alleen dan met de personages van Nickelodeon.

Fallout 4 – Xbox One games in de sale – 27% korting

Last but not least staat ook Fallout 4 tussen de Xbox One games on Black Friday. Je kruipt in de rol van een jonge overlever. De wereld is namelijk verwoest nadat er een nucleaire oorlog heeft plaatsgevonden. Het is dus ook een beetje een innerlijke strijd omdat al je dierbaren zijn omgekomen tijdens deze oorlog. De makers van de game zeggen daarom ook niet voor niets dat iedere seconde een gevecht is. Het doel is om deze wereld opnieuw kleur te geven en jij hebt dan ook echt de hoofdrol bij de wederopbouw.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€8,00)
bol.com (€14,50)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€17,99)
nedgame.nl (€18,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€19,99)
bol.com