Xbox One games Black Friday 2022 hoge kortingen!

Wij hebben vandaag 13 November 2022 al Black Friday acties gevonden voor verschillende Xbox One games. De komende dagen zullen er steeds meer bedrijven zijn die acties gaan houden vanwege deze koopjesdag. Het is dit jaar nog eerder als voorgaande jaren. We hebben voor nu alvast de leukste Black Friday deals voor je op een rij gezet!

Rainbow Six Siege – Xbox Games met hoge kortingen

Als eerste komen we in de lijst met Xbox One games Black Friday 2022 bij Rainbow Six Siege. In deze game ga je echte gevechten voeren waarbij niet alleen wapens, maar vooral gadgets een grote rol spelen. Daarnaast zijn er verschillende operators waaruit je kunt kiezen en zo bepaal je ook de speelstijl. Je kunt jezelf dus steeds blijven uitdagen op verschillende manieren.

Daarnaast is het een van de weinige games die je met 4K kwaliteit kunt spelen en een framerate van 120 frames per seconde. Deze deluxe editie die nu nog maar 5 euro kost tijdens de Black Friday sale beschikt over meer content. Zo heb je niet alleen 8 operators uit het eerste jaar, maar ook 8 uit het tweede jaar. Het is een game die vol met content zit en dan voornamelijk over het verleden, maar ook prachtige vuurgevechten.

Monopoly Madness – Xbox One games Black Friday 2022 hoge kortingen!

Ook voor de kinderen en volwassenen die gek zijn van het spel Monopoly staat er een leuke deal tussen de Xbox One games Black Friday 2022. Je kunt uit 20 Monopoly personages kiezen en natuurlijk ook afwisselen. Het leuke aan de game op een console spelen is dat het geen bordspel meer is. Dit spel komt tot leven en je gaat het opnemen tegen andere spelers, terwijl je door de straten heen wandelt.

Deze moet je verslaan zodat je geld kunt verdienen om eigendommen te kopen en eventuele upgrades uit te kunne voeren. Daarnaast is het algemeen fonds ook een manier om power ups te verdienen. Het uiteindelijke doel is om alles in de stad te bezitten zodat je de volledige controle hebt. Eventueel kun je dit spel ook online met maximaal 6 andere spelers spelen.

Grid Legends – Xbox Games met hoge kortingen

Voor de racefans hebben wij natuurlijk ook Xbox One games gevonden in de Black Friday 2022 actie en daarbij is Grid Legends toch wel de meest opvallende. Je hebt 2 speltypes het multiplayer gedeelte en de main story line. In de multiplayer kun je het opnemen tegen maximaal 21 vrienden. Dit is tevens het leukste gedeelte van het spel, want je weet nooit wat je te wachten staat. Het kan ook zijn dat je tegen andere online spelers strijd, die juist meer of minder ervaring hebben.

Ook weet je niet van tevoren welk circuit je gaat rijden en welke auto’s de andere spelers bezitten. In de story line bepaal je zelf waar je wil beginnen. Je kunt ervoor kiezen om direct te beginnen aan het driven to glory kampioenschap, maar als je het spel wil leren kennen start je in de laagste divisie. Daarnaast zul je ook een aartsvijand in deze Xbox One game hebben waar je keer op keer van wil winnen.

Fifa 22 – Xbox One games Black Friday 2022 hoge kortingen!

Natuurlijk worden de voetbalfans ook niet overgeslagen bij de Black Friday Xbox One games 2022 met hoge kortingen. Deze game heeft hoge reviews en dat is niet voor niets. Tijdens het spelen merk je dat de bewegingen levensecht zijn en dat zorgt ervoor dat je helemaal in de game opgezogen wordt. Zeker als je gaat spelen met een headset, want dan komen de geluiden nog harder.

Bovendien kun je ook dit seizoen er weer voor kiezen om bepaalde vaardigheden van een speler te verbeteren. Daarnaast is het hoogtepunt toch wel de verbeterde keeper stats. Je kunt ze nog meer schoten laten tegen houden op nieuwe manieren. Natuurlijk moet je hier wel het nodige voor voltooien. Een goede verdediging is net zo belangrijk als altijd maar in de aanval. Je kunt de bal immers altijd kwijt raken en dan moet een keeper hem tegen kunnen houden.

Fifa 22 kopen Xbox one

 

Dit product is te koop bij :

bcc.nl (€15)

Battlefield 2042 – Xbox Games met hoge kortingen

Battlefield 2042 is net een jaar oud en staat ook al tussen de Xbox One games tijden de Black Friday 2022 actie. Dit is een multiplayer game die je speelt op een grote locatie met 128 spelers tegelijkertijd. Doordat er zoveel spelers zijn neemt de actie en het aantal epische gevechten alleen maar meer toe. Bovendien weet je nooit van tevoren hoe goed een andere speler is en communicatie is daarbij de sleutel tot succes.

Er zijn prachtige locaties van een woestijn tot aan een jungle in Zuid-Korea. Naast de nodige wapens zijn er ook echt super vette voertuigen die je kunt besturen. Denk hierbij niet alleen aan auto’s, maar vooral de vliegtuigen en straaljagers zijn echt leuk, maar ook moeilijk om te besturen.