Xbox One afstandsbediening

Met de Xbox One afstandsbediening neem je zelf weer de controle over de Xbox One. Een van de redenen waarom het veel gebruikt is, dat is toch wel voor de media toepassingen. Zo kun je in plaats van een Xbox controller de remote control gebruiken voor het afspelen van muziek of video’s. Er zitten niet voor niets knoppen op zoals bijvoorbeeld het pauzeren en vooruit/teruguit spoelen op. Daarnaast beschikt hij ook over nummers die je op een normale afstandsbediening normaliter ook gebruikt.

Deze nummers zitten niet op een controller, want dan zouden daar teveel knoppen op moeten. Ook kun je het volume op deze manier makkelijk bijstellen. Zo kun je met 1 hand door gamen en de andere hand gebruiken voor het volume harder of zachter te zetten. Tevens kun je het ook gebruiken voor het regelen van het volume en de kanalen qua zenders op je eigen televisie. Lees hiervoor goed de website door welke modellen daarvoor ondersteund worden en hoe je dit in moet gaan stellen.

Ook te gebruiken voor de Xbox Series X|S

Nooit meer opstaan om de Xbox One in te schakelen

Het grootste voordel van de Xbox One afstandsbediening is dat je niet meer hoeft op te staan. In plaats van de knop op te console in te houden kun je dit nu met een afstandsbediening doen. Fysiek opstaan is dus niet nodig en dat scheelt weer tijd, stress en daardoor kunnen jouw prestaties aanzienlijk verbeteren. Om ook je TV te kunnen bedienen via de console moet hij beschikken over HDMI CEC. Dit kun je via het internet kijken bij je televiesmerk of lees het terug in de handleiding van je TV. Bovendien werkt deze afstandsbediening meteen, dus je hoeft geen lastige instellingen in te voeren om hem te kunnen gebruiken. Dit is ook echt wat 8bitdo van andere merken onderscheid.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€18,00)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€18,00)
bol.com