De Xbox Live & Xbox Game Pass en Online spelen, hoe werkt het

door 16 jul 2018Xbox0 Reacties

Xbox Live Gold en Xbox Game Pass

Als u online games wilt spelen, moet u zich abonneren op Xbox Live Gold. Maar het geeft je niet alleen de mogelijkheid om via internet tegen miljoenen andere spelers te spelen, maar het geeft je ook elke maand gratis spellen. En deze games zullen voor u beschikbaar zijn zolang u zich blijft abonneren.

xbox live
xbox live gold

Wat kost Xbox Live Gold

Xbox Live Gold kost € 5,99 per maand, € 14,99 voor drie maanden of € 39,99 voor een heel jaar als u vooraf betaalt. Je kunt het goedkoper vinden als je rond winkelt; veel winkels hebben bijvoorbeeld goedkopere abbonoments codes, meestal zijn deze een paar euro goedkoper.

Leden van Xbox Live Gold krijgen ook grote kortingen op games, die maandelijks worden gerouleerd. En tijdens grote verkoopperioden, zoals Black Friday, zijn deals vaak veel goedkoper voor abonnees.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass is een geweldige manier om toegang te krijgen tot een stapel games voor een relatief klein maandelijks bedrag. Als je nieuw bent bij Xbox, kun je overwegen om een ​​Xbox Game Pass-abonnement te nemen, want het biedt meer dan 100 Xbox One-, Xbox 360- en originele Xbox-games om te downloaden en te spelen zo vaak als je wilt. Zie het als de Netflix van Xbox-gaming.

Xbox Game Pass kost € 7,99 per maand. Er is ook een proefperiode van 14 dagen gratis beschikbaar.

Speel je oude Xbox 360 of originele Xbox-spellen

Net als met de Xbox One en Xbox One S is de Xbox One X compatibel met een steeds groter wordende lijst van achterwaarts compatibele Xbox 360 en originele Xbox-spellen. Als je die op de officiële lijst hebt staan, kun je de cd in de console doen en ze afspelen alsof ze op het originele gameconsole-formaat staan.

Meer dan 400 achterwaarts compatibele titels zijn ook beschikbaar om te downloaden via de Xbox Store. Wil je meer weten over de Xbox One S? Klik dan op de link om er meer over te lezen.

Wil je weten wat je echt moet weten voordat je een Xbox koopt? Klik dan op de link om meer te lezen over belangrijke punten bij het kopen van een Xbox.

Handige & leuke Video’s
Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker Ben je binnenkort van plan een Xbox aan te schaffen of heb je er net een gekocht? Het wordt dan hoog tijd meer te weten over de fantastische spellen voor de Xbox! Er zijn namelijk een hoop spellen op de markt gekomen, waardoor...

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...