De Xbox heeft dit jaar totaal andere verkoopcijfers

door 7 mei 2018Xbox0 Reacties

Verkoopcijfers niet meer bekend bij Microsoft

Het is ongeveer drie en een half jaar geleden dat Microsoft officiële verkoopcijfers van Xbox One uitbracht. In november 2014 zei het bedrijf dat het 10 miljoen Xbox Ones had verkocht.

Een beetje meer inzicht werd verkregen in januari 2016 toen Electronic Arts liet weten dat er ongeveer 18 miljoen tot 19 miljoen van de consoles zijn verkocht. Maar sinds die tijd is het radiostilte.

xbox zwart
xbox battlegrounds

Xbox verkopen niet belangrijk voor Microsoft

Maar in oktober 2015 kondigde Microsoft aan dat het niet langer nummers vrijgeeft voor hoeveel Xbox One zijn verkocht. Een reactie, lijkt het erop dat de PlayStation 4-verkopen worden overgenomen. Reden voor commentaar van deze week, Microsoft herhaalde dat het nog steeds het aantal verkochte Xbox One X niet deelt, maar legde dit keer uit waarom, en merkte op dat het een andere “sleutelwaarde voor succes” gebruikt. Xbox kopen? Kijk dan even naar de Xbox pagina om meer informatie erover te lezen, ook kun je op de link klikken om er direct heen te gaan.

Meer omzet Xbox One door services

“We blijven engagement beschouwen als onze belangrijkste graadmeter voor succes en rapporteren niet langer over de totale verkoop van consoles“, vertelde een woordvoerder aan Variety. “Tijdens de QY 18 Q3-winst van Microsoft hebben we aangekondigd dat de game-inkomsten op jaarbasis met 18% stegen, aangedreven door Xbox-software en een omzetgroei van services van 24%, en de Xbox Live-gebruikers per jaar groeiden 1% op jaarbasis tot 59 miljoen . We blijven sterke groei zien met de tijd die we op Xbox Live hebben doorgebracht en we kijken ernaar uit om nog meer ongekende ervaringen op Xbox One, Windows 10 pc en mobiel te brengen. “

De volgende generatie consoles staan al klaar

De kwestie van pure hardware verkoop en de waarschijnlijk sombere weergave van deze generatie door Microsoft, doet twijfels rijzen over wat het bedrijf zou hebben gepland voor de snel naderende verschuiving naar de volgende generatie consoles. Microsoft heeft, in tegenstelling tot Nintendo en PlayStation, een sterke band met de verkoop van pc-spellen en een lange geschiedenis van proberen dat te ondersteunen in Windows 10. Het is mogelijk dat Microsoft de verschuiving tussen generaties als een kans om weg te gaan van de dure console-oorlogen en dichter bij systemen die gebruik maken van streaming-games naar een televisie met behulp van de bestaande computerhardware van een huis in plaats van een op gaming gericht apparaat.

Nieuwe update voor Xbox One

De nieuwste update voor Xbox One & Xbox One Kinect begint deze week uit te rollen, maakte Microsoft deze week bekend op zijn blog.De komende paar dagen ontvangen Xbox-gebruikers updates over de resolutie, audio-opties en de mogelijkheid om game-controle over te dragen aan een kijker via Mixer. Daarnaast kom Xbox met de nieuwe update voor Xbox Scorpio

De grote verandering

Een van de grootste veranderingen voor de Xbox One X en Xbox One S is een nieuwe 1440p-uitvoerresolutie, die meer opties biedt voor volledige high-definition en 4K-schermen. Media-apps, zoals Netflix of Hulu, kunnen nu 1440p-ondersteuning toevoegen aan hun services op Xbox One X en Xbox One S, Microsoft toegevoegd. Daarnaast kunnen game-ontwikkelaars hun spellen ook updaten om de nieuwe resolutie te ondersteunen, die op native 1440p draait.

Wil je erachter komen wat je moet weten bij het kopen van een Xbox? Klik dan hier om er meer over te lezen.

Low-latency-videomodus op de Xbox One

Alle Xbox One-consoles – de Xbox One, Xbox One X en de Xbox One S – hebben nu een automatische low-latency-modus. “Auto Low-Latency-modus stelt de familie van Xbox One-apparaten in staat om je display te waarschuwen wanneer je een game speelt, dus een tv die ook ALLM ondersteunt, zal weten over te schakelen naar zijn low-latency-videomodus. Veel schermen verwijzen naar de low-latency-modus als ‘gamemodus’ “, aldus Microsoft over de nieuwe toevoeging. Gebruikers kunnen ook op basis van de tijd van de dag tussen lichte en donkere thema’s voor de console instellen en kunnen thema’s personaliseren zodat ze automatisch overgaan van donker naar licht op basis van de zonsopgang en ingesteld op hun locatie.

Xbox One S kopen? Klik dan eerst op de link voordat je er een aanschaft, zo weet je precies wat je moet weten over deze console. 

Handige & leuke Video’s
Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker Ben je binnenkort van plan een Xbox aan te schaffen of heb je er net een gekocht? Het wordt dan hoog tijd meer te weten over de fantastische spellen voor de Xbox! Er zijn namelijk een hoop spellen op de markt gekomen, waardoor...

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...