Red Dead Redemption 2 Xbox One

De Xbox One Game Red Dead Redemption 2 speelt zich af in 1899 en je gaat dus even terug in de tijd. Toentertijd waren er namelijk nog premiejagers en daarin is het de bedoeling dat jij de beste premiejager gaat worden. Het is een van de meest succesvolle Xbox One games. Het speelt zich af in het ruigste gedeelte van Amerika. Je maakt deel uit van een bende die bijna uiteen aan het vallen is.

Daardoor kom je voor een lastige keuze te staan. Je kunt er namelijk voor kiezen om je eigen idealen na te gaan streven, maar diep in je hart wil je eigenlijk ook de bende bijeen houden. De goedlopende carrière die je hebt is te danken aan de bende waar je deel vanuit maakt, dus het is ook een beetje een morele kwestie. Red Dead Redemption 2 is een game voor alle leeftijden van jong tot oud. Het is dus ook een aanrader voor mensen die nog op zoek zijn naar een leuke cadeau voor sinterklaas.

Wat maakt deze game zo speciaal?

Red Dead Redemption 2 is een spel voor de Xbox One wat beschikt over verschillende manieren qua spelen. De meeste mensen beginnen bij de story mode om hun eigen verhaal te gaan spelen. Hierbij krijg je niet alleen de basis skills onder de knie, maar leer je ook meer over het verhaal. Als je dit uitgespeeld hebt dan wordt het tijd voor 2de manier van spelen namelijk de online multiplayer. Hierbij heb je meteen ook meer vrijheid te pakken. Je kunt er namelijk zelf voor kiezen welk pad je gaat lopen, maar 1 ding is zeker dat je geen vrienden met de politie bent. Bovendien moet je gedurende het spel er alles aan doen om te voorkomen dat de politie je ontdekt.

Het leuke is dat je ook zelf kunt bepalen of je nu alleen wil werken of juist met een team. De battles met een team zijn een unieke gameplay die we echt aan kunnen raden. Bovendien kun je veel leren van andere spelers waar je zelf nog niet eens aan gedacht had. Tijdens deze reis kun je ook je eigen kamp gaan oprichten. Bovendien is het ook belangrijk om alle plekjes goed te verkennen. Dit is wel het makkelijkste met een team en zo zie je geen een item meer over het hoofd. Er zijn voldoende bruisende steden te ontdekken, echter moet je ook door de bossen en moerassen om daar te komen.