Racestuur standaard voor de Xbox one en Playstation 4 en 5

De Racestuur standaard voor de Xbox one en Playstation 4 en 5 is een prima oplossing voor bijvoorbeeld de mensen die in een woongamer of vanuit bed gamen. Zij hebben vaak geen tafel om hun Xbox of PS5 stuur aan te bevestigen. Met deze standaard heb je dus als het ware een inklapbare tafel die weinig ruimte in beslag neemt. Hij is daarnaast ook makkelijk op te bergen wanneer je hem niet gebruikt. Dit specifieke model is voorzien van een handleiding die je met een QR code kunt openen. Zo heb je hem altijd bij de hand en raak je hem nooit meer kwijt.

De belangrijkste voordelen op een rij

Een racestuur standaard is een compact item wat je in en uit kunt klappen. Wanneer je niet gamet is hij dus ook goed op te bergen. Daarnaast biedt dit model ook ondersteuning voor de shifter (versnellingspook) van diverse merken racesturen. Tevens beschikt hij ook over poten die je kunt verstellen in de hoogte. Ook is het mogelijk om hoeken in te stellen voor een nog idealere stand. Eventueel zou je ook nog aan de onderkant een pedalenset kunnen bevestigen. Want tijdens het spelen van een Xbox of PS4/PS5 racegame wil je natuurlijk ook gas kunnen geven, remmen en ook schakelen als het even kan.

Voor wie

Dit specifieke model racestuur standaard voor de Playstation 4 en 5, maar ook de Xbox One is te verstellen in de hoogte. Dat betekend dat hij voor bijna iedereen passend gemaakt kan worden. De eerste keer zal het even passen en meten zijn wat de beste stand is. Maar hoe vaker je dit uitvoert, hoe vlugger dit gaat. Bovendien kun je hem gebruiken voor meerdere consoles. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat logeren bij vrienden of familie. Hij is makkelijk in te klappen en zo neem je hem ook ergens anders mee naar toe.