Racestoel Xbox – Geschikt voor Xbox One

De racestoel Xbox van het merk Next Level Racing is een echte aanrader, want naast dat hij comfortabel zit is hij ook nog eens super realistisch gebouwd. Hij is te gebruiken voor het Thrustmaster Xbox One racestuur, maar ook voor die van vele andere merken zoals Logitech of Fanatech. De cockpit kun je in 2 verschillende standen zetten, net wat jij het fijnste vindt qua gamen. Dit kan rechtop zijn zodat je een rechte houding hebt, maar de meeste mensen kiezen voor de iets wat meer liggende stand om lekker ontspannen urenlang te kunnen gamen op de Xbox One.

Veel materialen van deze stoel zijn duurzaam gemaakt zodat je hier altijd van kunt genieten, ook als je een andere console gaat kopen. Het is niet alleen met duurzame materialen zelf gemaakt, maar ook nog eens lasergesneden zodat de vormen precies uitkomen. Er zit ook een zadelglijder op zodat je comfortabel van houding kunt wisselen en weer goed kunt gaan zitten. Daarnaast zou je naast het racestuur ook een shifter kunnen plaatsen in de speciale houder. Schakelen is nu eenmaal iets wat eigenlijk ook bij het racen hoort, want Max verstappen rijd ook niet in een automaat.

Waarom is dit zo’n unieke racestoel ?

Er heeft veel werk gezeten in de Racestoel Xbox – Geschikt voor Xbox One van dit merk. En de resultaten daarvan zijn dan ook verbluffend. Je betaald wel net iets meer, maar je ziet toch wel dat het dat ook echt waard is. Niet voor niets worden deze racestoelen ook gebruikt door profesionele coureurs. Zo zijn er verschillende leden van het Red Bull team en Project Cars 2 team die deze stoel met regelmaat nog gebruiken. Dit om zich zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op een race. Zo is een Kamil Pawlowski wereldkampioen geworden en dat is toch ook wel een beetje te danken aan het urenlang spelen op deze stoel.