Overwatch 2 Xbox Series X S en Xbox one game

Overwatch 2 Is een Xbox Series X S en Xbox one game die op dit moment erg populair is. Dit is een van de meeste uitgebreide games van het moment. Seizoen 2 komt alweer op 6 december uit en dat geeft er nog meer content aan. Standaard heeft de game al 22 kaarten die je kunt verkennen en waarbij je verschillende gevechten aangaat. Er zijn ook 35 helden die je gedurende het spel leert kennen. Daarnaast kun je verschillende speelstijlen verwachten, om precies te zijn zijn dit er 6.

Het is een echte actie game die zich de komende maanden verder blijft ontwikkelen. Er is nu al veel te doen, maar er komt alleen maar meer bij. Zo kun je 1 op 1 gevechten doen, maar ook is het mogelijk om 5 tegen 5 gevechten te doen. Dit kun je samen met andere spelers online doen, maar natuurlijk ook met je vrienden. Een goede Xbox Series X|S headset is hierbij cruciaal. Je moet immers wel kunnen communiceren met je vrienden of andere online spelers om de wereldwijde gevechten te kunnen winnen.

Nieuw seizoen bekend gemaakt

De Xbox Series X S en Xbox one game Overwatch 2 krijgt over 8 dagen op 6-12-2022 alweer een tweede seizoen erbij. Dit is vrij vlug, want op 8 Oktober is hij pas verschenen. Er zal een nieuwe tankwagen met de naam Ramattra worden toegevoegd die erg kracht is. Bovendien zien we dat het karakter ook een speciale vorm aan kan nemen waarbij hij gaat schieten met projectielen. Daarnaast zien we ook dat hij zichzelf goed kan beschermen met de zogenaamde Void Barrier. Hieronder zie je de beelden die game ontwikkelaar Blizzard zelf bekend heeft gemaakt. Hierbij krijg je alvast een eerste indruk van het tweede seizoen.

Wat kunnen we gaan verwachten van deze Xbox game?

We kunnen je alvast een kleine indruk geven van de Xbox Series X S en Xbox one game Overwatch 2. Het is namelijk de opvolger van de Xbox game die in 2016 verscheen. Het is een klassieke shooter game, maar dan met super veel helden die je kunt spelen. Een van de leukste elementen is dat je naast de PVP gevechten ook 5vs5 samen met je vrienden kunt spelen. Je hoeft niet perse het eerste deel gespeeld te hebben, want aan het begin zijn er heel wat oefenduellen waarmee je de basics leert. Natuurlijk is het wel leuk als je het eerste gedeelte al gespeeld hebt, maar meer als een pre is dat niet.

Er is namelijk ontzettend veel veranderd. Het is een gruwelijke en fictieve wereld waarbij gevaar altijd op de loer ligt. Gemiddeld gezien duurt een gevecht niet langer als 10 minuten. Maar daarentegen zijn er wel veel gevechten nu en in de toekomst met nieuwe seizoenen te spelen. Hierbij kun je ook XP punten verdienen waarbij jouw personage naar een nieuw level kunt brengen. Het is echt een game die je urenlang kunt spelen, want je hoeft nooit stil te zitten.