Mortal Shell Xbox One-game review

Inmiddels is de Xbox One game Mortal Shell al weer even uit, maar toch is het zeker de moeite waard om te spelen. Het is een van de betere games voor de Xbox One. Deze game zit boordevol met actie momenten. Maar dat is het niet alleen, de actie die je beleefd is veel intenser. Ze hebben echt goed nagedacht over de kracht en impact van aanvallen. Dit is goed te zien in onderstaande trailer. De monsters zijn groter als ooit tevoren. Echter zijn ze ook met veel wat zorgt voor wekenlang speelplezier!

De belangrijkste kenmerken van deze Xbox One game

De Xbox One game Mortal Shell lijkt te beginnen in een wereld die is vergaan. Echter kom je er al snel achter dat er monsters nestelen in de meest bizarre plekken en deze worden steeds krachtiger. In principe hebben zij de macht en de enige die hen kan verslaan dat ben jij. Bij de actie / aanvallen is het niet alleen belangrijk dat je veel schade kunt doen. Maar ook dat je met uiterste precisie werkt. Als je teveel afwijkt dan doet de aanval minder schade en dat maakt hem een stuk uitdagender.

Nu ook beschikbaar voor de Nintendo Switch

Vanaf 19 December is Mortal Shell ook te krijgen voor de Nintendo Switch. Dit is een positieve ontwikkeling, want inmiddels hebben de meeste mensen er al kennis mee gemaakt op de Xbox. Het is wel een game voor iedereen die ouder is als 18 jaar, want er is veel en vooral intens geweld in de game te vinden. Omdat wij deze game al gespeeld hebben zij wij benieuwd naar hoe dit op de Switch gaat zijn. Zodra wij hier meer over weten plaatsen wij een update.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com (€28,95)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€22,00)
bol.com (€28,95)