Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Ben je binnenkort van plan een Xbox aan te schaffen of heb je er net een gekocht? Het wordt dan hoog tijd meer te weten over de fantastische spellen voor de Xbox! Er zijn namelijk een hoop spellen op de markt gekomen, waardoor er echt voor iedereen wel iets leuks te vinden is. Dit zorgt ervoor dat jij voortaan de leukste spellen kunt spelen, maar wat zijn de leukste spellen op dit moment eigenlijk? Welke categorie spellen hou jij het meeste van, wanneer je dit weet kun jij veel gemakkelijker kiezen tussen al die te gekke spellen!

Voor iedereen wel iets

Xbox heeft heel erg veel verschillende spelen op de markt gebracht, waardoor er voor jong en oud een leuk spel of juist meerdere spellen te vinden zijn. Het is misschien wel lastig een spel te vinden, dat bij je past doordat het er zoveel zijn. Je kunt echter wel gemakkelijker een keuze maken, wanneer je weet waar je echt van houdt. Ben jij het type dat gaat voor een familiespel of kies je liever een spel die je alleen kunt spelen? Er is zoveel mogelijk, hoewel dit natuurlijk een kwestie van smaak is!

The Witcher

Ben je op zoek naar het beste en het populairste spel, dan zit je met The Witcher helemaal goed. Dit spel biedt je namelijk een prachtig verhaal, maar heeft ook nog eens een hele mooie weergave. Je kunt je met dit spel lekker lang vermaken en je raakt er niet, zomaar op uit gekeken. Het spel heeft een hoop uitdaging te bieden, zodat je er niet snel op uitgekeken raakt. Begin jij met het testen van je eigen vaardigheden?

Elden Ring

Het spel de Elden Ring is ook een groot succes, omdat het een flinke uitdaging te bieden heeft. Je kunt in het spel flink op ontdekkingstocht, waarbij je de leukste dingen zult tegenkomen. Ook zul je stevige gevechten kunnen doen en er zijn talloze bezienswaardigheden binnen het spel. Overal binnen het spel kom je nieuwe uitdagingen tegen, waardoor je eigenlijk steeds wilt blijven spelen. Kortom een spel met veel spanning en sensatie!

Het spel Red Dead Redemption

Eerder kwam er een deel 1 uit, maar na even wachten is er dan ook eindelijk deel 2. Binnen dit spel word je echter al blij van de vormgeving, want de beelden zijn echt prachtig. Je gaat niet snel door het verhaal heen, omdat het verhaal vrij langzaam is. Een andere leuke bijeenkomst van dit spel is, dat je solide kunt schieten. Pas maar op dat je niet verslaafd wordt aan dit spel, want het is echt goed mogelijk! De missies willen je namelijk doen blijven spelen.

Halo Infinite

Wil je nu echt een leuk spel met iemand anders spelen, dan is dit wel een hele interessante om in je assortiment te hebben. Het spel heeft een geweldige uitstraling, als we kijken naar de vormgeving. Daarnaast is het een super leuk spel om met een of juiste meerdere tegenstanders te spelen, hierdoor kunnen jullie samen het avontuur aangaan.

Het spel de controle

Het is misschien wel een beetje een vreemd spel, maar ergens heeft het ook zo zijn charme. De vormgeving is dan wel niet zo chique, maar het heeft wel een heerlijke griezelige ondertoon. Dit maakt dat het spel te gek is voor mensen, die  wel houden van een beetje griezelig avontuur. Wat er gaat gebeuren weet je niet van tevoren, maar het spel heeft wel een mooi verhaal.

Racen met Forza Horizon

Er zijn al vele delen uitgekomen, maar met de Forza Horizon deel 5 ben jij helemaal klaar voor te gekke races. Je kunt binnen dit spel echt hele gave en te gekke auto’s kiezen en de hoeveelheid racebanen zijn eindeloos. De vormgeving van dit spel is prachtig, hoewel het misschien wel een klein beetje te vergelijken is met de andere delen. Dit spel biedt jou inhoudt en je zult willen blijven racen!

Kom in actie met Doom

Als je nog meer uitdaging wilt, dan is Doom echt het spel voor jou! Dit spel staat namelijk bekend om flink wat actie en leuker nog, het stopt nooit. Het spel zou voor wat stress kunnen zorgen, wanneer je hier helemaal in opgaat. Doom geeft jou precies wat jij wilt tijdens het spelen, je kunt gevechten uitvoeren op de meest mooie manieren.

Er zijn nog veel meer spellen

Als je dacht dat er nog niet voldoende keuze was, er zijn echt nog heel veel meer spellen. We hebben het namelijk nog niet gehad over de gezinsspellen of de andere multiplayer spellen. Dit aanbod is ook hartstikke leuk, waardoor je best een extra spelletje toe kunt voegen aan je assortiment. Laten we eerlijk zijn, wanneer we enkel een spel kunnen spelen dan wordt het misschien wel heel erg saai. Sommige multiplayer spellen kun je spelen door gebruik te maken van een online omgeving, maar dit kan niet bij allemaal. Het is wel handig van tevoren te bekijken, of je dit via de online omgeving kunt spelen. Zo weet je namelijk precies welke spellen jullie het beste samen kunnen spelen. Welk spel zou jij graag willen kopen en zou jij ook variatie tussen de spellen willen?

Wist je dat?

Er zijn tegenwoordig ook andere mogelijkheden om spellen uit te kunnen proberen, want wist je dat er ook de Xbox Game Pass bestaat? Dit kun je aanschaffen voor een bepaalde periode, maar je kunt er ook een abonnement op afsluiten. Zo heb je namelijk onbeperkt toegang tot heel veel leuke spellen en hoef jij de spellen niet direct te kopen. Zo is het ook mogelijk eerst eens een spel uit te proberen, al voor je deze zou willen gaan kopen. Het grote voordeel hiervan is, dat je teleurstelling bij jezelf kan voorkomen. Wat is jouw favoriete genre? Wordt het een vechtspel, een racespel of juist een spel dat je samen kunt spelen? Voetbal is ook helemaal van deze tijd en je kunt het ook nog eens tegen elkaar spelen!

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€28,00)
bol.com (€29,98)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€29,99)
bol.com (€89,95)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€18,00)
bol.com (€25,00)