Forza Motorsport 7 – Xbox One game

Forza Motorsport 7is er alweer een tijdje als Xbox One game, maar de laatste tijd wordt hij weer ontzettend populair. Forza is immers een van de meest gewilde racegames voor de Xbox One. Bovendien kun je deze ook besturen met een Xbox One racestuur. Naarmate het spel vordert krijg je steeds meer auto’s die je kunt kopen. In totaal zijn er maar liefst 700 auto’s te vinden in dit spel. Daarnaast zijn ook de circuits erg uitdagend. Het is een game die niet te vergelijken valt met andere titels.

Het leuke is dat je naast de normale races ook gewoon lekker schuin in de bochten kunt gaan hangen met driften. Bovendien zijn er ook tijdsritten en daardoor blijf je niet de hele tijd in dezelfde cirkel zitten. Een ander groot voordeel is dat je het spel met de Xbox Game Pass ook online kunt spelen. Hierbij kun je dan ook je vrienden of andere online spelers uitdagen.

Wat zijn de elementen van dit spel ?

Het spel Forza Motorsport 7 draait om meer als alleen het standaard racen waarbij je tegenstanders uit moet gaan schakelen. Je moet namelijk ook goed zijn in de andere dingen die bij de racesport horen. Denk hierbij eens bijvoorbeeld aan het driften, wat gewoon slippen in de bocht op een hoge snelheid is. Daarnaast is de raceshop ook geupgrade en heb je de beschikking over nieuwe onderdelen voor in de auto’s, maar ook cosmetische items.

Daarnaast is er een spannende campagne die echt wel veel uitdaging weet te bieden. De tegenstanders lijken in het begin weinig uitdaging te bieden, maar als je eenmaal bij de helft bent merk je al snel dat het een stuk moeilijker wordt. Bovendien is er ook heel wat variatie in het multiplayer gedeelte te vinden dat je samen met vrienden en andere online gamers kunt spelen.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€29,99)
bol.com (€89,95)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€29,99)
bol.com (€89,95)