Call of Duty Modern Warfare 2 Xbox One

Call of Duty Modern Warfare 2 Xbox One is een van de meest gewilde games in Januari 2023. Je kruipt in de rol van een van de belangrijkste geheime teams van de overheid met de naam Taskforce 141. Het is aan jou de taak om de conflicten en oorlogen tussen verschillende lagen te beëindigen. Je hebt meer als voldoende te doen, want deze game beschikt over verschillende mappen. Daarnaast heb je natuurlijk ook de beschikking over de beste wapens, maar deze moet je wel gedurende het spel zien vrij te spelen.

Een ander bijkomend voordeel is dat je ook genoeg online uitdagingen hebt. Je kunt namelijk deel uitmaken van een team van andere online spelers, maar ook kun je jouw eigen team samenstellen. Ook hierbij zijn er weer verschillende locaties waar je jouw shooters skills kunt laten zien. Bovendien kun je hem ook nog eens crossplayen. Dit betekend dat je het ook kunt spelen met mensen op de computer of andere gameconsoles.

Ons Oordeel over deze game

Wij vinden Call of Duty Modern Warfare 2 Xbox One zeker een aanrader voor de Xbox One gameconsole. Hij bevat namelijk alles wat je van een shooter game mag verwachten. Geen urenlang dialogen, maar gewoon actie op het veld. Bovendien kun je naast de singleplayer ook de multiplayer spelen. Hierbij kun je dan samen met je vrienden een team vormen. Het is een van de weinige games die ook online soepel weet te draaien. Met de juiste TV en console ervaar je dus geen lags of vertragingen.

Daarnaast zijn er ook 2 leuke spelelementen waar we het toch even over moeten hebben. Zo heb je de Invasion Rescue waarbij je het op moet nemen tegen een groot leger. Maar ook het klassieke spelmechanisme zit er nog in de Prisoner Rescue. Hierbij moet jij een gevangen redden en deze naar een bepaalde plek brengen. Samen met je team moet je er alles aan doen zodat hij of zij niet gekilled wordt.