Bol black friday deals 2022

De bol black friday deals 2022 zijn weer flink aangevuld. Het is nu echt bijna de dag van de gigantische kortingen en daarom hebben wij de belangrijkste games voor je samengevat. Hierbij hebben we ons niet blind gestaard op de prijzen. Integendeel juist, we hebben namelijk vooral op de content die je voor de prijs krijgt gelet. Bovendien sorteren wij het netjes per console en zorgen wij voor een goede variatie/

Xbox One games tot 50% korting

Wij hebben de 3 beste Xbox one games voor je geselecteerd die met de bol black friday deals met hoge korting te verkrijgen zijn.

1. Halo Infinite
De mensheid wordt steeds verder uitgeroeid en de hoop van mensen is tot een dieptepunt gedaald. Het is aan jou om daar verandering in te brengen! Je kunt een echte Spartaan worden en dan hebben we het niet alleen over de wapens. Je kunt namelijk ook verschillende outfits vrijspelen, waarmee je echt in de rol komt te zitten. Naast een single player verhaal kun je het spel ook in de multiplayer stand spelen. Hierbij kun je met een team van 4 mensen spectaculaire en epische missies uitvoeren. Hierbij neem je het op tegen ander teams en je weet nooit vooraf of zij goed of slecht in het spel zijn.

Deel 2 Xbox one game aanbiedingen

2. Saints row
In deze Xbox one game heb je maar 1 doel en dat is je eigen criminele imperium opzetten. Er zijn verschillende facties waar je het tegen op gaat nemen en zo nu en dan loopt er ook nog een andere vijand over het speelveld. In deze speciale Day one editie krijg je ook de beschikking over extra cosmetische items. Gedurende het spel draait het natuurlijk niet alleen om het schieten, maar dat is wel een groot gedeelte. Wijk na wijk ga je de stad overnemen en zodoende zal je imperium alleen maar groeien. Daarvoor moet je dus ook genoeg verdienen zodat de crew ook over de juiste wapens en voertuigen beschikt. Naarmate het spel vordert kun je naast auto’s ook vliegtuigen en helikopters bezitten, die je een sterke voorsprong geven.

3. Dying Light 2: Stay Human
Er zijn verschillende conflicten gaande in de stad, 20 jaar nadat het grootste gedeelte van de mensheid uitgeroeid werd door een virus. Het is aan jou de taak om daar verandering in te brengen. Bovendien maak je een reis terug in de tijd omdat het er net uit ziet alsof je in de middel eeuwen bent. Met deze deluxe editie krijg je niet alleen de beschikking over extra outfits, maar ook verschillende wapens en natuurlijk het steelboek en de posters. Naast het schieten, moet je ook vallen zetten zodat de tegenstander de stad in niet kan komen. Er is dus veel te doen!

PS4 games tijden bol black friday

Bol heeft natuurlijk ook black friday deals voor PS4 games waarbij de korting tot wel 51% oploopt.

1. Gran Turismo 7
25 jaar Gran Turismo komt samen in de Playstation 4 game Gran Turismo 7. Hierbij keren er verschillende klassieke en herkenbare racecircuits terug. Bovendien zullen er naast de nieuwste auto’s ook een aantal legendarische en oudere auto’s vrijgespeeld kunnen worden. Dit merk je ook wanneer je kijkt naar het tuning gedeelte. Dit is echt state of the art in een modern jasje, maar ook zul je beschikken over klassieke “oudere” onderdelen. Daarnaast kun je jezelf voorbereiden op wedstrijden door te oefenen in de rijschool. Hier leer je niet alleen het racen, maar ook het bepalen van de strategie.

Gran Turismo 7 PS4 game

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€57,39)

Deel 2 PS4 games in de aanbieding

2. Tour De France 2022
Als we het hebben over een PS4 game die niet mag ontbreken in je collectie dan is het toch wel Tour de France 2022 voor de Playstation 4. Wij vinden dit namelijk een ontzetten leuke game omdat er veel variatie zit in de ritten. Het totaal van alle races bij elkaar opgeteld in kilometers komt op 14.000 en je hebt hier dus echt veel speelplezier van. Bovendien kun je zelf kiezen van welk team je lid wil worden. Dit zijn er inmiddels al zo’n 26 en ook dat is flink! Daarnaast zijn er ook wekelijkse uitdagingen voor de mensen die de game iedere week spelen. Hierbij kun je het opnemen tegen vrienden of andere online spelers. Het doel daarbij is niet alleen om eerste te worden in het klassement, maar vooral ook te leren van de nieuwe uitdagingen.

Tour De France 2022 – PS4

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€51,75)

3.F1 Manager 2022
Als laatste hebben we dan F1 manager 2022 voor de Playstation 4. Deze is nu ontzetten goedkoop, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Naast het racen in de carrière modus is er nog meer te beleven. Je kunt namelijk in de lobby ook de prestaties van je teamleden bekijken. Daarnaast volg je ook de medewerkers en scouts op de voet en dat geeft toch echt een extra dimensie aan deze PS4 game. Natuurlijk is het ook verstandig om de concurrentie goed in de gaten te houden. Het kan altijd voorkomen dat het contract van een coureur of andere medewerker niet verlengd wordt. Dit is precies het juiste moment voor jou om deze persoon te kopen en vaak ook nog eens voor een goede prijs. Met als uiteindelijke doel om het beste Formule 1 team neer te zetten!

F1 Manager 2022 – PS4

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€18,99)