De Xbox, wat moet je echt weten voor dat je hem koopt

door 24 mei 2018Xbox0 Reacties

De Microsoft Xbox One, een van de meest populaire consoles?

De Xbox One is niet de populairste gameconsole, maar het is nog steeds zo relevant als altijd. Als je nieuw bent op de Xbox, zijn er tal van geweldige functies waarvan je misschien niet weet dat ze bestaan.

Daarom hebben we deze lijst met tips samengesteld om u te helpen het maximale uit uw gamingsysteem te halen. Wil je meer informatie over andere consoles zoals de Xbox One S

xbox console
xbox live

Sluit alles aan met de Microsoft Xbox

Omdat de Xbox, onder alles, een door Microsoft gemaakte computer is, heeft deze een aantal functies die vergelijkbaar zijn met die van een normale pc. Dat betekent dat u eenvoudig drie USB 3.0-poorten kunt gebruiken om accessoires aan uw gamingconsole toe te voegen. De Xbox One is een krachtpatser.

Ooit gehoord van de Xbox One Elite? Zo niet ga dan snel naar de link om er meer over te lezen. Je gaat er zeker geen spijt van hebben.

Gebruik de USB poorten van de Xbox

De populairste reden om de USB-poorten van de Xbox te gebruiken, is om een ​​externe harde schijf toe te voegen om meer games op te slaan. Met het Xbox-besturingssysteem is het supereenvoudig om externe opslag in te stellen en je kunt elke gewenste inhoud probleemloos naar je USB-harde schijf verplaatsen. Xbox kopen? Klik op de link om er meer over te lezen!

Je kunt ook je webcam gebruiken voor de Xbox.

Maar wist u dat u ook een USB-webcam kon aansluiten om te gebruiken met Skype en Mixer-streaming? Ja, het is waar! Onlangs toegevoegd, kunt u met deze functie videochatten met vrienden of uzelf streamen door games te spelen voor uw volgers.

USB TV tuner

Een andere weinig bekende USB-add-on is een tv-tuner. Als je tv geen aansluiting heeft voor een coaxiale antenne, kan je Xbox in een handomdraai fungeren als je digitale ontvanger. Koop gewoon een van de compatibele Hauppage USB-tuners en sluit uw antenne aan. Het is perfect voor sportfans die ook sport willen kijken op de grote uitzendkanalen. Op deze manier komen je OTA-tv en streamingdiensten allemaal uit dezelfde bron en kun je met de Xbox One live tv pauzeren voor het geval je de deur moet opendoen.

Maak records online en deel ze met al je vrienden

Met de Xbox One kun je je grootste game-prestaties registreren en ze eenvoudig delen met je vrienden en volgers online. De Xbox One X kan zelfs gamemateriaal opnemen om 4K. (Andere Xboxen nemen op in HD, wat nog steeds geweldig is.) Het is ook niet moeilijk om dit te bereiken – nadat je iets geweldigs hebt gedaan, druk je op de Xbox-knop op de controller en druk je op X. Hiermee worden de laatste 30 seconden van het spel vastgelegd.
Neem alles op met de recording functie op de Xbox. Tips lezen voor de Xbox one X gebruikers? Klik dan snel op de link en lees het artikel en profiteer.

constante opname

Als je een continue stroom beeldmateriaal wilt hebben, druk je voordat je begint met spelen op de Xbox-knop en vervolgens op de menuknop (die rechts onder de Xbox met drie lijnen). Selecteer “Start Recording” en het begint te rollen! Als u opneemt naar de interne harde schijf, kunt u tien minuten aan beeldmateriaal vastleggen.

Clips van een uur lang

Als u opneemt naar de externe harde schijf die u hebt aangesloten, kunnen clips tot een uur lang zijn. Hebt u een Kinect of een headset met een microfoon aangesloten op uw controller? Vertel Cortana gewoon ‘Capture That’. Xbox One S aanbieding bekijken? Klik dan snel door naar de link om meer te lezen over deze aanbiedingen.

Handige & leuke Video’s
Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker Ben je binnenkort van plan een Xbox aan te schaffen of heb je er net een gekocht? Het wordt dan hoog tijd meer te weten over de fantastische spellen voor de Xbox! Er zijn namelijk een hoop spellen op de markt gekomen, waardoor...

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...