Xbox Series X|S budget game headset

De Xbox Series X|S budget game headset van het merk Urgoods is zeker een aanrader. Hij beschikt over prachtige RGB LED verlichting aan de zijkanten van de headset. Dit zorgt ervoor dat gamen in het donker nog spectaculairder wordt. Daarnaast zijn het warme en prettige oorkussens die ook lekker zitten als je langdurig aan het gamen bent. Tevens beschikt hij ook over een microfoon, waardoor je met andere spelers kunt praten.

Hij is ook nog eens erg makkelijk aan te sluiten met de 3.5 mm jack kabel die je gewoon in de Xbox Series controller stopt. Dat de kabel niet zo lang is is alles behalve een probleem! Deze headset is te gebruiken door bijna iedereen aangezien je de hoofdband kunt verstellen. Daarnaast zit hij ook gewoon fijn aangezien ze gekozen hebben voor zacht materiaal aan de binnekant. Tijdens het gamen blijft hij ook lekker goed zitten aangezien het lekker diep oorkussens zijn. Dit is zeker een goede eigenschap, want veel headsets van andere merken raken los als je aan het gamen bent.

Wat kun je van deze gaming headset verwachten?

Je kunt de Xbox Series X|S budget game headset continue gebruiken aangezien hij met een draad werkt en niet over een ingebouwde accu beschikt. Tevens zijn de reacties van gamers lovend, want ze staan versteld over de prestaties op audio gebied voor deze lage prijs. Daarnaast kun je hem ook gebruiken voor computers, telefoons en eigenlijk alle apparaten die over een 3.5 mm jack aansluiting beschikken. Hij is dus ook geschikt als cross platform headset voor diverse gameconsoles.

Wat wij persoonlijk echt een verbetering vinden is de volumeregelaar op de kabel. Er zijn veel merken die dit niet hebben, maar als je hier eenmaal aan gewend bent kan je niet meer zonder. Je hebt je handen namelijk hard nodig voor de controller en dan kan je niet ook nog eens een afstandsbediening gebruiken. Het draaiwieltje is in enkele seconden te bedienen, waardoor je prestaties er niet onder lijden.

Het enige minpuntje van deze headset is dat als je de RGB verlichting wil gebruiken je ook een stroomkabel nodig hebt. Je kunt de USB kabel op de console aansluiten, maar ook via een USB aansluiting op de PC of via een adapter. Echter moet je er dan wel op letten dat de stroomvoorziening niet te ver van je weg zit. Je wil immers niet dat er een lange kabel door de ruimte heen ligt te slingeren.