Xbox Series X stuur – Subsonic GS750

Het Xbox Series X Stuur met de naam Subsonic GS750 beschikt over de basisfuncties die je voor het racen nodig hebt en dat voor een betaalbare prijs. Bovendien wordt hij ook geleverd met een pedalenset waarmee je kunt gassen en remmen. Het leuke aan dit stuur is toch ook wel dat je een mini versnellingspook aan de zijkant hebt. Daarmee kun je dus schakelen en eigenlijk heb je gewoon een alles in een set, voor een vaste lage prijs. Hij is ook nog eens ergonomisch ontworpen waardoor je ook echt urenlang achter het stuur kunt zitten.

Als je niet zo handig met de versnellingspook, dan kun je ook gebruik maken van de peddels aan de achterzijde. Bijna iedereen die wel eens een racestuur heeft bestuurd gebruikt deze het liefste omdat je op deze manier 2 handen aan het stuur kunt houden. Daarnaast kun je hem super handig vastmaken met de zuignappen. Deze zijn geschikt voor zowel een tafel alsmede een bureau. Eventueel zou je hem ook gewoon staand kunnen zetten, maar dan beweegt hij teveel naar onze mening en het laatste wat je wil is dat hij omvalt.

Wat is de reden om voor dit stuur te kiezen?

Er zijn meerdere redenen te bedenken om juist voor het Subsonic Xbox Series X racestuur te kiezen. Allereerst is hij ergonomisch ontworpen waardoor je met de juiste bevestiging weinig tot geen last krijgt van spieren of krampen tijdens het urenlang gamen. Daarnaast is hij multifunctioneel inzetbaar. Je kunt met een versnellingspook schakelen, maar ook kun je dit doen met de peddels. Je hebt dus zelf als het ware echt controle over dit Xbox stuur.

Hij is daarnaast ook te gebruiken voor de Playstation 4, Xbox One en computer. Je koopt dus een stuur voor meerdere consoles. Tevens zijn de knoppen ook naar wens te programmeren. Dit geeft ultieme vrijheid aan alle gamers. Ook kun je zelf de weerstand van verschillende dingen zoals de pedalen en schakelflippers aan de achterzijde instellen. Zo kun je hem helemaal personaliseren naar eigen wens om de beste prestaties neer te zetten.

affiliate_products product_number=”1″ style=”grid” order_by=”cheapest” hide_elements=”stock,rating” heading_title=”h2″ image_size=”large”][/affiliate_products]