3 Pack Xbox Accu

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€34,95)

Top 3 Xbox Series accessoires

Wij hebben een Top 3 Xbox Series accessoires voor je samengesteld met producten die je ook echt kunt gebruiken. Er is immers zoveel keuze en veel dingen hebben we niet echt nodig. Nu is een game capture card vandaag de dag echt wel een must. Veel mensen die goed zijn verdienen hun geld door de filmpjes op videowebsites te uploaden. Dit kun je via een livestream doen, maar ook via een opname. Tevens kun je met die van elgato en een webcam erbij ook je eigen gezicht tijdens het gamen laten zien. Je kunt dan tips en trucs delen met andere gamers.

Daarnaast hebben we ook een 3 Pack batterijen in deze top 3. Dit omdat je dan altijd een volle accu hebt liggen voor als vrienden komen of gewoon voor jezelf als je net even iets te lang doorgaat. Daarnaast hebben wij een prachtige headset van JBL in de schijnwerpers gezet omdat deze van hoge kwaliteit is en regelmatig in de actie is bij diverse winkels en webshops.

1. Game Capture Card: Elgato HD60 X

De Elgato game capture card staat momenteel op nummer 1 in de Top 3 Xbox Series accessoires. Voor de fanatieke gamer of mensen die aan wedstrijden meedoen is dit een onmisbaar product. Je kunt hier namelijk je battles mee opnemen. Hij is te gebruiken voor de Xbox Series X|S en de Playstation 5. Het is een iets prijzigere game capture card, maar dat is hij ook zeker wel waard.

Hij weet zicht te onderscheiden door 4K kwaliteit op te kunnen nemen, waar andere kaarten juist Full HD als standaard hebben. Hierdoor kan hij wel tot 2160 Pixels gaan in plaats van 1920. Tevens beschikt hij over een opname functie met een snelheid van 60 FPS. Dat zorgt ervoor dat je zo goed als geen vertraging hebt en dat is natuurlijk weer handig voor de livestreams. Je kunt hem namelijk ook vanuit de console verbinden met de computer om een live video uit te zenden op de socials of bekende videonetwerken.

Deze kaart beschikt over een unieke VRR gameplay techniek die ervoor zorgt dat op ieder scherm of televisie de juiste snelheid wordt bereikt van het beeld. Ook is het mogelijk om een kleine kader te maken waarin jij te zien bent. Hiervoor moet je natuurlijk wel een webcam hebben. Zo kun je tijdens het gamen en opnemen live verslag uitbrengen en andere stimuleren om net zo goed als jou te worden.

2. 3 Pack Xbox Series batterijen

Een terechte nummer 2 in de Top 3 Xbox Series accessoires is toch wel het 3 pack Xbox Series batterijen. Deze 3 batterijen kun je gebruiken op iedere originele controller. Het is super handig als je bijvoorbeeld tijdens een lange gamessessie te maken krijgt met een lege accu. Ook kun je het gebruiken voor de reserve Xbox Series controllers die je in huis hebt. Die controllers worden vaak door vrienden gebruikt en je vergeet deze al snel op te laden. Doordat je altijd 3 reserve batterijen hebt liggen hoeven zij niet te wachten om jou uit te dagen voor een lekker potje Fifa 23 of een van de andere games.

3 Pack Xbox Accu

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€34,95)

3. JBL Quantum gaming headset – Top 3 Xbox Series accessoires

Als laatste in onze Top 3 Xbox Series accessoires staat de JBL Quantum 300 gaming headset. Dit is een betaalbare headset die vaak in de aanbieding is en beschikt over een prachtige kwaliteit. Op 5 oktober 2022 staat hij zelfs voor de helft van de prijs bij Coolblue en kost hij slechts €39,99. Deze headset beschikt over de razend populaire 50mm oorkussens die de meeste gamers graag hebben. Deze zitten erg comfortabel, ook wanneer je urenlang achter elkaar zit te gamen. Tevens beschikt deze headset over surround sound en net als in de film hoor je dan iedereen aankomen. Zelfs als andere spelers aan het sluipen zijn hoor je de kleinste beweging al in deze Xbox Series headset.

Een ander groot pluspunt is toch wel dat de headset ook over fysieke knoppen beschikt. Hiermee kun je eenvoudig het volume bedienen. Als het even tijd is om wat te gaan eten of te drinken dan kun je de microfoon gewoon opzij schuiven. Andere spelers worden zo ook niet afgeleid door dat geluid. Je kunt hem met 3.5 mm jack aan de Xbox Series controller aansluiten, maar ook zit er een USB koppelstuk bij als je hem liever op de console zelf aan wil sluiten. Dit maakt hem ook bruikbaar voor smartphones, tablets en computers.

 

Dit product is te koop bij :

coolblue.nl (€59,99)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

coolblue.nl (€59,99)
bol.com