TMX Force Feedback stuur Xbox One en Series X|S

Het TMX Force Feedback stuur Xbox One en Series X|S Thrustmaster racestuur is echt een van de beste die er is. Je kan hem namelijk 2,5 keer helemaal ronddraaien wat super realistisch is. Daarnaast kun je de Force Feedback die je normaal op een Xbox controller gebruikt ook op dit stuur gebruiken. Bovendien kun je bij dit stuur ook de intensiteit daarvan finetunen. Hierdoor is iedere beweging optimaal voelbaar in de handen, maar ook de armen.

Zeker als je ervoor kiest om het stuur wat zwaarder in te stellen, want dit geeft je het gevoel alsof je in de auto zit. Eventueel kun je ook zelf de draaihoek instellen op maximaal 0,75 keer ronddraaien tot 2,5 keer. Hierdoor kun je hem echt personaliseren aan je eigen wensen. Hij heeft ook nog eens een perfecte diameter van 28cm. Hij is dus zowel door jong als oud te gebruiken, want ook volwassenen gamen steeds meer!

Waarom racen met een stuur?

Racen met een TMX Force Feedback stuur Xbox One en Series X|S of ander stuur zorgt gewoon net even voor dat beetje extra. Op deze manier krijg je een erg realistisch gevoel. Bovendien is dit stuur duurzaam ontworpen, waardoor je eigenlijk nagenoeg geen geluid van het stuur hoort. De as, motor en tandwielen zijn zo afgesteld dat je maximaal kunt genieten en het minimaal hoort. Daarnaast beschikt hij ook over een intern geheugen. Dit zorgt ervoor dat de firmware altijd geupdate kan worden indien dit nodig is.

Zo koop je een stuur wat je ook nog in de toekomst kunt gebruiken. Daarnaast zit er ook een speciaal bevestigingssysteem bij de TMX Force Feedback stuur Xbox One en Series X|S. Dit zorgt ervoor dat je hem kunt bevestigen aan een tafel om maar een voorbeeld te noemen. Maar ook kun je hem staand vastzetten op bijvoorbeeld een bureau. Eventueel zou je hem ook nog kunnen gebruiken in een Playseat.

Beschikt hij ook over alle functies die je nodig hebt?

Jazeker het TMX Force Feedback stuur Xbox One en Series X|S beschikt over alle functies die je nodig hebt. Alle knoppen die je normaal op een controller hebt zitten hier op verwerkt. Bovendien zitten er aan de achterkant nog 2 flippers voor het schakelen. Dit werkt niet alleen soepeler als bij een controller, maar gewoon ook praktischer en sneller. Bovendien wordt dit stuur direct herkend door de Xbox Console en de installatie is dus ook echt meteen gebeurd.