Sinds de introductie is het Thrustmaster Joystick Xbox Series X en S een bekend begrip geworden in het simuleren van commerciële luchtvaart op de PC. Met trots brengt Thrustmaster nu de TCA Captain Pack X Airbus Edition naar de Xbox. Deze ergonomische replica’s van de sidestick en throttle-quadrant van Airbus (schaal 1:1, A320/A320neo-type) hebben een officiële licentie voor de Xbox Series X|S en zijn ook compatibel met de PC.

Een korte omschrijving van het product

Met 14 programmeerbare actieknoppen en een ingebouwde throttle-as met straalomkeermechanisme (een uniek kenmerk van lijnvliegtuigen), biedt de Thrustmaster Joystick Xbox Series X en S talloze mogelijkheden. De nieuwe ecosysteem-hub aan de achterkant van het product zorgt voor vereenvoudigde connectiviteit, waarbij slechts één USB-kabel nodig is om verbinding te maken met de PC of console.

De TCA Sidestick X Airbus Edition heeft een verbeterd ontwerp met een nieuwe voet, een geüpgradede throttle voor meer comfort en betrouwbaarheid, en nieuwe tact-switch-knoppen voor een meeslepende vliegervaring. Deze controllers bieden alle bedieningselementen die geïnspireerd zijn op echte Airbus-vluchten, inclusief realistische drukgevoeligheid en reactietijden, weerstand in de thrusthendels, het geluid van geactiveerde componenten en zelfs het tactiele gevoel bij aanraking. Bereid je voor op ongekende precisie tijdens je vluchtsimulaties.

De TCA Captain Pack X Airbus Edition is een officiële, ergonomische replica op schaal 1:1 van de iconische Airbus-sidestick en -quadrant, met Xbox Series X|S-licentie en een uniek gevoel. Dankzij de nieuwe ecosysteem-hub kunt u het Thrustmaster-ecosysteem eenvoudig aansluiten op uw Xbox Series X|S met slechts één USB-kabel.

De verbeterde precisie van de Thrustmaster Joystick Xbox Series X en S

Geniet van optimaal comfort en verbeterde precisie tijdens uw vluchten dankzij de verbeterde throttle en nieuwe tact-switch-knoppen op de Thrustmaster Joystick Xbox Series X en S. De ingebouwde throttle in de joystickvoet bevat ook een straalomkeerfunctie, een uniek kenmerk van lijnvliegtuigen dat helpt bij landingen.

Met zijn herontwerp voor betere stabiliteit en nieuwe connectiviteitsmogelijkheden, waaronder 2x USB-A-poorten voor uw ecosysteem, 1x USB-C-poort voor voeding en een jack-aansluiting voor headsets, biedt de TCA Sidestick X Airbus Edition gemakkelijke schakeling tussen Xbox- en PC-compatibiliteit. De complete TCA Quadrant Airbus Edition biedt een super realistische game-ervaring met zijn 4 assen en 31 ergonomische fysieke actieknoppen (waaronder 13 virtuele knoppen op de PC), speciaal ontworpen voor nauwkeurige controle tijdens naderingen en landingen.

Deze quadrant-replica’s van besturingselementen uit het Airbus A320neo-type geven u een realistisch gevoel wanneer u de drukknoppen, hendels en andere bedieningselementen gebruikt. U zult zich als een echte Airbus-piloot voelen. Word een echte piloot dankzij de unieke functies op het quadrant die zijn geïnspireerd door Airbus, zoals luchtrem, kleppenhendel, landingsgestelhendel en parkeerrem.

Deze intuïtieve bediening bespaart kostbare tijd, zodat u zich beter kunt concentreren op andere taken op uw checklist. Een alternatief voor dit product zou Turtle Beach Velocity One Flight kunnen zijn. Deze beschikt namelijk over nog meer mogelijkheden.