Thrustmaster Airbus Sidestick & Throttle voor de Xbox Series X

Met de Thrustmaster Airbus Sidestick & Throttle voor de Xbox Series X wordt je een echte piloot. Het is een set die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo kun je 4 verschillende knoppen op de sidestick plaatsen. Daarnaast is er voor het schakel systeem een mogelijkheid om deze ook aan te passen. Hiervoor zijn er 14 knoppen. Het is gemaakt van staal en dat doe je ook echt denken aan de professionele vliegsimulatoren. Als jij een carrière in de luchtvaart wil of als het je hobby is dan is dit gewoon een echte musthave.

In totaal hebben we het over 31 knoppen en 4 assen waarmee jij de vlucht kunt simuleren. Een van de meest gespeelde Xbox Series games is toch wel Microsoft Flight Simulator. In deze game heb je namelijk de beschikking over 30 verschillende vliegtuigen en daardoor kun je ook echt alle functies uittesten. Bovendien zijn er 40 verschillende vliegvelden, waardoor je jarenlang plezier hebt van deze game.

De belangrijkste kenmerken

De Thrustmaster Airbus Sidestick & Throttle voor de Xbox Series X beschikt over verschillende replica onderdelen van echte vliegtuigen. Hierdoor is de vlieg ervaring ook heel realistisch. Bovendien is het momenteel nog het enige merk wat ook officieel door Microsoft voor de Xbox console met licentie te verkrijgen is in Nederland. Daarnaast zijn er bij Thrustmaster zelf ook uitbreidingen beschikbaar zoals Flying Clamp, roersystemen en diverse pedalen. Tevens zijn er ook veel knoppen voor acties die je op zowel de pedalen alsmede de joystick kunt verwisselen. Je hebt dus ook alle functies van de originele Xbox Series controller hierop zitten.

Bovendien is hij gemaakt van duurzame metalen en staal waardoor de levensduur erg lang is. Dit zit hem niet alleen in het uiterlijk, maar vooral aan de binnenkant bij de assen en polmeter. Eventueel is het ook mogelijk om het vliegtuig automatisch te laten landen of remmen. Echter blijft het leukste toch wel als je dit zelf doet. De grepen die je niet gebruikt of beter gezegd mag gebruiken kun je ook vergrendelen. Fouten maken tijdens de vlucht voorkom je hiermee.