Xbox Game pass nieuwe games Januari 2023

Met de Xbox Game pass heb je ook in Januari 2023 weer toegang tot een aantal nieuwe games. Deze kun je spelen op zowel de Xbox One alsmede de Xbox Series X en S. De Persona games zijn vanaf 19 Januari beschikbaar en Monster Hunter Rise vanaf 20 Januari 2023.

Deze maand gaat het om :

Persona 3 Portable
Er is een onbekende stilte in de stad en mensen veranderen uit het niets in doodskisten. Het is aan jou de taak om te ontdekken hoe dit gebeurd en welke monsters hier voor verantwoordelijk zijn. Tijdens deze reis neem je het op tegen de meest waanzinnige monsters ooit. Ook komen er schaduwen uit het duistere rijk en deze spelen een belangrijke rol in de game.

Persona 4 Golden
Na deel 3 ben je natuurlijk ook toe aan het 4de deel van Persona. Hierbij ga je grotten en dungeons verkennen die ook weer vol zitten met de meest weerzinwekkende monsters. Dit avontuur heeft alleen een wat positievere verhaallijn, want je gaat meer leren over de relaties van de verschillende personages. Ook beleef je verschillende herinneringen. Echter is er nog steeds een kwaad waar je het tegen op moet nemen.

Monster Hunter Rise
Zoals de naam al doet vermoeden ga je op jacht naar monsters. Tijdens deze reis leer je niet alleen nieuwe, maar vooral sterkere monsters te kennen. Je moet er dus ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat je over de krachtigste wapens beschikt. Ook zijn er tal van nieuwe locaties die echt prachtig zijn vormgegeven.

Lees hier welke games vanaf 15 Januari niet meer beschikbaar zijn…

De voordelen van dit abonnement

De Xbox Game pass geeft meerdere voordelen. Allereerst krijg je toegang tot 300+ Xbox One en Series X en S games. Iedere maand worden er een aantal games aan toegevoegd, maar dat betekend ook dat er plaats gemaakt moet worden. Dit is dan ook de reden dat we iedere maand bekend maken welke games erbij komen, maar ook welke eruit gaan.

In principe kun je deze games onbeperkt downloaden. Echter zit er wel een addertje onder het gras. Zodra een game uit de collectie wordt gehaald dan kun je deze niet meer spelen. In de meeste gevallen wordt hij dan aangeboden voor een gereduceerd tarief waardoor je hem weer verder kunt gaan spelen. Op deze manier leer je eerst kennis maken met de spellen, maar uiteindelijk is het doel om de game toch weer een keertje vaker te verkopen van Microsoft.

Verkrijgbaar voor dezelfde prijs in 3 en 6 maanden voor een vaste lage prijs van slechts €10,- per maand.