Tip van de sint : WRC Generations – Xbox Series X|S

Onze tip van de sint voor deze week is toch wel WRC generations voor de Xbox Series X|S. We hebben inmiddels het spel al een paar weken gespeeld en daarom delen wij onze review over deze Xbox Series game. Deze game is zo uniek omdat het grootste gedeelte van het spel draait om het slippen ook wel driften genoemd. Je moet dus niet hard racen, maar hard racen en manoeuvreren tegelijkertijd. Al neem je maar 1 bocht niet goed dan kan dat al de top positie kosten. Er zit dus ontzettend veel uitdaging in de game! Bovendien heb je er zo ook maandenlang speelplezier van naar onze mening. Het kan immers altijd beter en sneller!

Als je gewoon vast wil gaan oefenen dan kun je kiezen voor de Quick Play, Hierbij heb je de keuze uit verschillende locaties en weersomstandigheden. Daarnaast kun je jezelf ook uitdagen door verschillende auto’s te besturen. Gedurende de campaign ga je dit ook nodig hebben. Bij de Campaign modus ga je rijden voor een team en het uiteindelijk doel is dan ook niet alleen om de beste coureur, maar ook het beste team te worden.

Voor de verassing is er ook nog een derde single player spel optie. Dit is het bekende Seasons wat we ook vorige edities kennen. Hierbij draait alles alleen maar om racen en heb je niets te maken met de crew. Je hoeft dus alleen te gaan racen en jezelf niet druk te maken over financiële kwesties. Bovendien zit hier veel meer uitdaging in! De laatste en vierde optie is om deel te nemen aan uitdagingen. Op willekeurige basis wordt je dan uitgedaagd voor verschillende missies te voltooien. Onverwachte weersomstandigheden of een klok die sneller op 0 staat zijn dus niet uitgesloten. WRC generations heeft de verwachtingen meer als overtroffen!

Het multiplayer gedeelte van deze Xbox Series game

WRC generations voor de Xbox Series X|S is echt een goede tip als je kijkt naar de content en de prijs. Hij is nu al een stuk goedkoper als in het begin en dat maakt het zeker de moeite waard. Bovendien heb je ook nog een multiplayer gedeelte, want eerlijk is eerlijk anno 2022 wil je toch ook wel spelen tegen vrienden of andere online spelers. Om dit te doen moet je navigeren naar de league modus die bovenaan staat. Er zit veel uitdaging in want het werkt op basis van seizoenen. Zodra het seizoen voorbij is moet je weer op 0 beginnen en wellicht dat je in een poule komt met sterkere spelers. Gedurende de strijd kun je van rookie uitgroeien tot legend als je het goed doet!

De tweede optie is teams waarbij je kunt kiezen om je eigen team te beginnen of je aan te sluiten bij andere teams. Dit kunnen teams van je vrienden zijn, maar ook kun je deelnemen bij onbekende mensen. Hierbij doe je niet mee voor de scores, maar voornamelijk de samenwerking. Als laatste hebben we dan ook nog het gedeelte clubs. Daarbij kun je jouw eigen toernooi organiseren. Ook kun je aan toernooien deelnemen van andere spelers. De mogelijkheden daarvoor zie je in de spelers lobby. Hieraan kun je vrij deelnemen en proberen het kampioenschap / toernooi te winnen. Tevens komt er ook een co driver modus voor in WRC Generations waarbij je langs iemand kunt zitten en vanuit de bijrijder stoel zijn succes kunt beleven.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€29,99)
bol.com (€38,00)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€29,99)
bol.com (€38,00)