Soul Hackers 2 – PS5 en Xbox Series X review

Soul Hackers 2 is het prachtige vervolg op het legendarische eerste gedeelte. Echter is het ook echt een game waarin je kunt instappen, omdat er vrij veel nieuwe elementen zijn toegevoegd. Het is leuk als je het eerste gedeelte ook gespeeld hebt, maar uiteindelijk maakt dat in theorie niet uit. Voor alles is een tutorial en uiteindelijk leer je daardoor alles makkelijk onder de knie te krijgen. In het begin van het spel zie je de legendarische neon lichten.

Uiteindelijk is het doel om de mensen te consumeren om zo meer te leren over hun gevoeligheid voor bepaalde zaken. Daarnaast kun je ze ook inzetten om de krachtigste demonen te verslaan. Je weet hoe het digitale bewustzijn werkt, maar hiermee krijg je de mensheid niet uitgeroeid. Daarom moet je als special agent aan de slag om undercover meer over het menselijke brein te leren kennen.

Wat weten we over deze game?

Soul Hackers 2 doet zijn naam eer aan. Je moet als het ware de zielen van mensen hacken om meer over hun zwakheden te leren kennen en je kunt dit ook gebruiken in de gevechten tegen de demonen. Het is een game die je op zowel de PS5 alsmede de Xbox Series X in de hoogste beeldkwaliteit kunt spelen. Bovendien werken deze consoles razendsnel, waardoor je ook geen last hebt van vertragingen.

Het is van origine een Japanse game en dat zie je ook goed terug. In Europa zijn we zo gewend aan de Europese vechtstijl, dat het Japanse voor ons niet alleen uitdagend, maar ook gewoon veel leuker is. Daarnaast kun je het DNA van verschillende demonen die je verslagen hebt samenvoegen. Dit stelt je in staat om sterke demonen te maken die je in de strijd tegen de demonen zeer goed kunt gebruiken.

Wat maakt hem zo uniek?

De Xbox Series X en PS5 game Soul Hackers 2 is zo uniek omdat hij een lang verhaal heeft. Het zit boordevol met content van verschillende werelden en tijdperken waar je meer als waar krijgt voor je geld. Daarnaast zit er ook de nodige actie in, die nog uitdagender is als het vorige deel. Daarnaast werk je met een team en uiteindelijk haal je ook veel informatie uit hun zielen. Hierdoor wordt je nog hechter en samen met je team kun je iedereen aan!