Need for speed Unbound Xbox Series X game release 2-12-22

Hehe het hoge woord is er uit na de uitgelekte beelden van Need for Speed Unbound voor de Xbox Series X en S. Eindelijk gaat er een game verschijnen voor deze console en sneller als dat de meeste verwachten, namelijk 2 december dit jaar al. Het speelt zich allemaal af in LakeShore (Maryland) en daar zul je dus ook verschillende spectaculaire straatraces kunnen doen. In totaal zijn er maar 4 weken dat je gaat racen, dus zorg dat je altijd alle races zo goed mogelijk doet. Het geld heb je namelijk nodig om upgrades voor je voertuigen te kunnen kopen. Ook moet je alert blijven tijdens het racen, want je wil niet door de politie worden gepakt.

Er is een geheel vernieuwde garage, waar je zowel het innerlijk alsmede het uiterlijk van je wagen kunt tunen. Het beloofd een game met veel uren speelplezier te worden, want naast de story modus kun je het ook online spelen. Je kunt dus bijvoorbeeld racen tegen andere online spelers en wellicht kom je hier ook wel je vrienden in de startblokken tegen. Naast de nieuwe toolkit zijn er ook verschillende nieuwe boosters aan de game toegevoegd. Het beloofd een van de meest spectaculaire Xbox Series games van 2022 te worden…

Zo begint de weg naar de top

Natuurlijk begin je helemaal onderaan in Need for Speed Unbound. Het doel is dan ook om naar de top te klimmen, maar dit doe je niet alleen met racen. Natuurlijk is het ook belangrijk om op de straat status te krijgen. Hiervoor moet je wagen er ook echt goed uit zien. Door races en missies te doen speel je steeds meer items vrij. Bovendien heb je dit geld ook hard nodig aangezien de upgrades best prijzig zijn. Een ander leuke element is dat je je eigen overwiningsposes kunt maken. Natuurlijk wil je als je de race wint dit er in wrijven bij je tegenstanders. Daarnaast zijn er vele hiphop artiesten te horen op de soundtrack. Dus ook een goede Xbox Series headset kan ook geen kwaad.