Hogwarts Legacy Xbox Series game release 10 Februari 2023

Hogwarts Legacy Xbox Series game release 10 Februari 2023 is de game waar velen op wachten. Het is namelijk de eerste Harry Potter game die gemaakt wordt voor de Nextgen consoles. Echter draait het hierbij niet om Harry zelf, maar jouw eigen karakter. Je legt de reis nog steeds wel af langs de herkenbare punten uit de film. Echter mag je zelf kiezen bij welke afdeling je wil horen. Bij iedere afdeling is er een iets andere verhaallijn. In de grote lijnen zal dit wel overeen komen, maar er zal ook veel nieuwe content zijn die je alleen bij bepaalde afdelingen kunt spelen. De verwachting is dan ook dat de mensen iedere keer het spel opnieuw gaan spelen om het verhaal van alle afdelingen te leren.

Je keert terug naar het jaar 1800 waar jij een leerling bent met de geheime sleutel. Deze sleutel kan worden gebruikt om een eeuwenoud geheim te openbaren. Maar wees wel voorbereid op de onheil die dit met zich mee kan brengen. Het ontrafelen van dit geheim kan namelijk ook zomaar betekenen dat de wereld uiteen gescheurd gaat worden. We zijn ook benieuwd naar de nieuwe bekendmakingen. Want de makers van de game hebben gezegd dat jij jouw eigen verhaalt kunt creëren. We zijn benieuwd hoe hier invulling aan gegeven gaat worden.

Er wordt steeds meer bekend over deze Xbox Series game

De nieuwe showcase die onlangs bekend is gemaakt over de Xbox series game Hogwarts Legacy geeft ons nieuwe inzichten. Zo weten we dat de personages in veel details zijn te vormen. Uiteraard is er wel een line up van mogelijkheden, maar uiteindelijk kun jij daarbij naast de outfits ook uiterlijke kenmerken veranderen. Zelfs het stemgeluid is in bepaalde maten de veranderen. Ook weten we al iets over de besturing. Wanneer je de rechter triggers gebruikt dan kun je toch nog last minute een andere spreuk uitvoeren. Dit is handig voor de mensen die wel eens een foutje maken, want we zijn mensen en dat gebeurd nu eenmaal gewoon zo af en toe. We hopen dat er de komende tijd meer nieuws over deze game bekend gemaakt wordt.