Grid Legends Xbox Series X review

Grid Legends voor de Xbox Series X is alweer enige tijd geleden verschenen en daarom vinden wij het tijd voor een review. Daarnaast is er ook weer een nieuwe uitbreiding voor deze game beschikbaar waar we je later wat meer over vertellen. In het begin leek ons de verhaallijn wat dunnetjes, maar dat is in de loop van de tijd echt wel veranderd. Met regelmaat worden er nieuwe verhalen en auto’s toegevoegd door middel van zogenaamde DLC pakketten. Deze content kun je direct op de Xbox Series X of Xbox One downloaden en dan kun je weer aan het volgende avontuur beginnen.

Het leukste vinden wij toch wel dat je leert rijden met een grote variatie aan auto’s. Pas als je genoeg races hebt gewonnen kun je de volgende kopen en daar weer opnieuw de controle over een auto uitvinden. Vaak zijn deze betere auto’s ook in staat om hogere snelheden te halen, maar dit moet je als speler wel aankunnen. Tevens kun je jouw eigen team samenstellen en de personages ook echt vormgeven.

Je begint als jonge nieuwe coureur die net een ongeluk heeft gehad en dat is ook de plek waar je begint. Vervolgens ga je de races voltooien, maar op een gegeven moment keer je ook terug naar het seizoen voor je ongeluk. Het is immers niet voor niets de Legends editie en dat zit boordevol met content momenteel met de aanvullingen die er al geweest zijn. Je bepaald zelf ook gedeeltelijk hoeveel content je krijgt. Want je kun in de hoogste klasse starten, maar dan ben je zo uitgespeeld. Daarom raden wij je aan om in de laagste klasse te beginnen zodat je jezelf omhoog kunt werken.

Nieuwe uitbreiding beschikbaar

Met de nieuwe Grid Legends uitbreiding van deze wijk zijn er weer 4 auto’s toegevoegd aan de game. Dit zijn 2 prachtige en super snelle bentleys, maar ook een BMW en Autozam. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe routes aan de game toegevoegd waardoor je ook weer wat extra uitdaging hebt. Tevens is er ook nieuwe content toegevoegd aan de carriere modus en de verwachting is dat er binnenkort nog een DLC komt. Zodra wij hier meer over weten plaatsen wij natuurlijk een update daarover.