Assassin’s Creed Mirage – Xbox Series X release 31-12-23

Assassin’s Creed Mirage komt pas over ruim een jaar uit om precies te zijn 31 December 2023, maar is nu al de populairste Xbox Series X game op Bol.com. Het voordeel van de game nu al bestellen is dat je gratis een extra missie met de naam The Forty Thieves krijgt wanneer het spel uitkomt. Dit zorgt voor nog een paar uur extra speelplezier. Daarnaast is er ook al een deluxe versie verkrijgbaar van de game. Hierbij krijg je bovenop de game ook nog leuke skins, outfits wapens en wie weet wat nog meer. Bovendien profiteer je dan ook van extra bonuscontent zoals een digitaal tekenboek en de originele soundtracks in digitaal formaat, zodat je deze op je telefoon of mp3 speler kunt beluisteren.

Waar gaat deze Xbox series Game over?

Over de Xbox Series X game Assassin’s Creed Mirage is nog lang niet alles bekend gemaakt, maar we weten wel al een aantal dingen. Zo is het al duidelijk geworden dat er meerdere steden komen waar het volop leeft. Hier kun je niet alleen gevechten in hebben, maar ook in contact komen met de lokale bevolking. Het is altijd verstandig om ieder hoekje te verkennen, want meestal vind je dan wel extra items en wapens.

Daarnaast zijn er ook 4 extra wijken aan de game toegevoegd, die boordevol met missies zullen zitten. Het speelt zich af in de gouden, dus je maakt een reis naar een paar eeuwen geleden. Daarnaast kun je ook weer naar de bekende thuisplaats van de Assassin’s reizen in Alamut. Bovendien is het een gloed nieuw avontuur waarbij je weer in de jonge jaren van de speler komt. Deze werkt zich uitendelijk op tot een master Assassin.

Voor de kenners van de inmiddels al 15 jarige bestaande reeks zal er ook veel herkenbaarheid. De plek waar het begint is herkenbaar, maar ook enkele bekende spelers zullen terugkeren. Daarnaast is het ook belangrijk om discreet te werk te gaan, want je weet nooit waar er verraders kunnen zitten. Waarschijnlijk zal iedere stap in het spel invloed hebben op het vervolg, maar dit is nog niet bevestigd.