Onze top 3 Xbox series controller

In de top 3 Xbox Series controller gaan we verschillende controllers met je doornemen. Een van de meeste verkochte is toch wel de Thrustmaster eSwap. Deze beschikt namelijk over verschillende onderdelen die je zonder technische kennis kunt vervangen. Het voordeel daarvan is dat je nog beter gaat presteren tijdens het gamen. In het begin is het passen en meten met welke onderdelen je het beste scoort, maar het is zeker de investering waard.

Daarnaast hebben we ook de Razer Wolverine V2 in onze top 3 staan aangezien veel mensen zoeken naar een controller met draad. Je hoeft dan niet meer een controller op te laden of tientallen euro’s uit te geven aan batterijen. Als laatste komen we natuurlijk ook bij de originele Microsoft Xbox controller, waar wederom de knoppen programmeerbaar zijn. Een ander voordeel is dat je hem ook met je computer, laptop of smartphone kunt verbinden. Zo haal je het maximale uit je controller voor alle platformen!

1. Thrustmaster eSwap controller voor de Xbox Series 

De Thrustmaster eSwap controller voor de Xbox Series X en S is een handige controller. Daarnaast is het ook een controller die je veel tegenkomt op E-sport evenementen en wedstrijden. Dit komt omdat het een controller is waarvan je verschillende componenten kunt veranderen. Denk hierbij aan de pijltoetsen, maar ook de sticks zijn eenvoudig te vervangen. Hierdoor heb je een betere grip op de controller en dat zorgt uiteindelijk weer voor betere prestaties.

Daarnaast beschikt hij aan de achterzijde over 4 programmeerbare knoppen. Deze kun je instellen naar wens en dat zorgt ervoor dat je nog beter kunt worden in de Xbox Series games. Het voordeel daarvan is dat je vaak wel 1 of 2 vingers over hebt die een goede grip aan de achterkant hebben. Dit is dan ook de reden dat de meeste merken hier extra knoppen plaatsen.

Tevens beschikt hij ook over een volumeregelaar voor zowel de muziek als de mic van een Xbox Series headset. Dit zorgt ervoor dat je niet onhandig aan je headset zelf hoeft te zitten, of de knop die aan een draad vast zit. Doordat je alles vanaf je controller kunt doen verbeter je niet alleen de gameprestaties, maar ook krijg je meer plezier in het gamen. Alles gaat namelijk vloeiend en zo kun ook jij de beste speler in een game worden.

2. Razer Wolverine V2 gaming controller

Met de Razer Wolverine V2 Xbox Series gaming controller haal je nog meer uit je favoriete games. Hij werkt met een draad en dat heeft een groot voordeel nl. dat je nooit meer hoeft te stoppen met gamen. Je hebt namelijk geen batterijen of een accu nodig, want hij haalt de stroom vanuit de console zelf. Daarnaast is de kabel lang genoeg, waardoor je er eigenlijk ook geen last van hebt dat hij niet draadloos is.

Razer levert daarnaast bij deze controller aparte software waarmee je 2 knoppen aan de achterkant kunt programmeren. Je kunt ze alle functies geven en vaak heb je aan de achterkant wel 2 vingers over. Dit zorgt ervoor dat je met een betere grip en meer toetsen ook je prestaties in de game aanzienlijk kunt verbeteren. Dit is dan ook de reden dat je deze Xbox Series X controllers vaak tegenkomt bij competities en toernooien.

De knoppen aan de achterkant worden door de meeste gamers als veel prettiger ervaren. Dit omdat ze mechanisch zijn en je voelt en hoort dus ook dat je deze goed indrukt. Eventueel is het ook mogelijk om de functies van alle knoppen te veranderen. Denk hierbij aan verwisselen van de X en O buttons met elkaar. Dit doen maar weinig mensen, maar het is mogelijk!

3. Microsoft controller blauw

Als laatste in onze Xbox Series controller top 3 komt de originele Microsoft controller. De standaard controller is iets waar veel mensen aan gewend zijn geraakt. Hierdoor wordt hij ook ontzetten goed verkocht. Het leuke is dat je hem in verschillende kleuren kunt krijgen zodat iedere vriend of vriendin zijn eigen controller kan gebruiken als hij of zij bij jou komt gamen. Daarnaast beschik je zo over alle voordelen, zoals bijvoorbeeld het hybride D-pad van de originele controller.

Het is een controller die draadloos verbinding maakt met de console d.m.v. bluetooth. Daarnaast kun je met een 3,5 mm jack een Xbox Series headset op deze controllers aansluiten. Een andere fijne functie is de share functie waarmee je snel beelden deelt die je opneemt. Dit kan een livestream zijn, maar ook een screenshot van een geweldige aanval.

Bij Microsoft kun je ook de knoppen zelf toewijzen. Zo kun je dit wisselen indien je het prettiger vindt werken met andere posities. Eventueel kun je hem ook gebruiken in combinatie met Android toestellen en Windows computers die beschikken over bluetooth. Zo kun je dus ook op de PC gamen net of het de Xbox Series X is.

 

Dit product is te koop bij :

coolblue.nl (€62,00)
bcc.nl (€64,99)