Xbox one vergelijken

Gemakkelijk alle Xbox One aanbiedingen bekijken en alle aanbieders vergelijken. Klik snel verder op de groene button om de Xbox One online kopen voordelig te maken.

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Vergelijk alles van Microsoft

Door de jaren heen heeft Microsoft diverse consoles uitgebracht. De nieuwste console die Microsoft op de markt heeft gebracht is de One X, een beest van een machine. Kijk snel verder voor meer info over de nieuwste console van Microsoft en haar andere modellen. Je kunt bij ons alle artikelen van Microsoft vergelijken en reviews lezen. Klik op onderstaande links om direct te vergelijken.

Xbox Controllers
Xbox Games
Live Kaarten Kopen
Xbox Accessoires

De Xbox One review, een topper of niet?

De Xbox One was een veelbesproken game console, volgens velen was hij te duur. Maar met een spel als Halo en een online netwerk die uiterst stabiel was domineerde Microsoft de online wereld. Maar is de Xbox One nog steeds het summum voor online gamen?

Voordelen:
· 2TB Opslag
· 4K upscaling
· Compact
Nadelen:
· Nog geen 4K Apps
· Hoge Prijs
· Geen extra games voor limited edition

Xbox One vergelijking

Praat met Microsoft over de verkopen van Xbox One die achterblijven op de PlayStation 4-verkopen en je zult waarschijnlijk horen dat ze ervan overtuigd zijn dat deze verkopen van de Xbox 360 zullen overtreffen.

Hoewel dit een belangrijke interne meting van succes is, verandert dit niets aan de realiteit dat de PlayStation 4 naar schatting meer dan het dubbele aantal consoles heeft verkocht. Daarom lijkt Sony graag verkoop updates voor de PlayStation 4 aan te bieden, maar Microsoft geeft geen cijfers vrij.

Xbox One, wat vinden we goed?

Ondanks dat het op het gebied van verkoop de tweede viool heeft gespeeld op de PlayStation 4, heeft de Xbox One nog enkele unieke functies die beslist onderscheidend zijn.

Zo worden games tijdens de ontwikkeling beschikbaar gesteld aan Xbox bezitters, waaronder momenteel exclusieve aanbiedingen zoals de enorm populaire Battle Royale-game PlayerUnknown’s Battlegrounds, Dystopian Horrorspel We Happy Few en sci-fi overlevingsspel Subnautica.

Hoewel spelers het moeten doen met pre-release bugs en inhoud veranderingen, helpt de community van spelers actief met de ontwikkeling van deze titels, gewoon door ze te spelen.

Fijne Controller bij de Xbox One

Het blijft natuurlijk altijd een discussiepunt, welke controller is beter die van de Playstation of die van de Xbox. Nu is het logisch dat Xbox gebruikers de controller van de Xbox prefereren. De joystick staan niet op een horizontale lijn zoals bij die van de PlayStation, nee staan schuin van elkaar.

Dit zou volgens Xbox gebruikers prettiger zijn. Toch kende de controller ook een nadeel, ze waren zo groot. Je moest best grote handen hebben de controller goed te kunnen bedienen. Dit hebben ze gelukkig opgelost door de controller van de Xbox One te verkleinen.

Xbox One kopen? Wat kan er beter

Het echte probleem met de Xbox One vandaag is wat het is geweest sinds het begin: een gebrek aan exclusieve games. Ondanks de tv-memes doet de Xbox One het bewonderenswaardig werk als multimedia-entertainment platform, dat streaming-services, downloadbare tv en films, free-to-air tv (via adapter) en games combineert.

Maar hoewel de Xbox One geen tekort doet op multiplatform-titels, is het achter de bal als het gaat om exclusives die eigenaars van de console valideren en anderen ertoe aanzetten om in te kopen op het Microsoft-platform.

Een andere console is iets populairder

Het is een feit dat de Nintendo Switch de nieuwste console van dit moment is en dat merkt Microsoft aan zijn verkoopresultaten. De Xbox One ligt sinds 2013 in de winkel en de grootste boosdoener van het tegenvallende verkoopresultaat , is dat er nog steeds weinig exclusieve games te verkrijgen zijn.

Het helpt ook niet mee als die games dan worden geannuleerd: Fable Legends en Scalebound waren twee verschillende titels, die allebei hetzelfde lot hebben ondergaan.

De oude modellen van de Xbox One

De oude Xbox One modellen hadden een 8GB DDR3-RAM en beschikte over een harde schijf van 500GB. De computer van de Xbox bevatte een 32MB ESRAM om de snelheid te verhogen. De processor bestond uit een AMD processor met 8 kernen.

Ook was het systeem uitgerust met een Blu-Ray speler waardoor de Xbox ook Blu-ray dvd’s kon afspelen. De spelcomputer wordt aangestuurd door 3 besturingssystemen en is uitgerust met een speciale versie van Windows 10.

De nieuwe modellen van de Xbox One 1TB

Tegenwoordig heeft de One verschillende soorten opslagcapaciteiten. Je kunt namelijk ook een type kopen met 1TB opslagruimte. Je kunt deze ruimte goed gebruiken voor het opslaan van video’s, foto’s en natuurlijk spellen. Het kan natuurlijk zijn dat je maar afentoe gebruik maakt van je One, het is dan logischer om voor de 500gb versie te kiezen.

Maar als je een echte gamer bent die veel gebruik maakt van zijn Xbox, dan raden we je aan om een 1TB versie te kopen omdat je daar veel meer op kan opslaan.
De originele versie van de One is niet meer te koop in normale winkels in Nederland. Je hebt tegenwoordig twee andere versies, de One S en de One X. Je kunt wel nog steeds perfecte tweedehandsmodellen van een Xbox One kopen bij diverse Refurbished retailers.

Deze consoles zijn uitgebreid getest, gecontroleerd en worden vakkundig schoongemaakt. Op deze manier bieden veel refurbished aanbieders een garantie op hun producten. Je kunt al heel snel 10 tot 100 euro besparen door tweedehands Xbox one te kopen.

Ben je op zoek naar een ander product zoals games, accessoires of Xbox Live kaarten en wil je geen Xbox kopen? Ook dan zit je bij Console4Fun goed. Je kunt al deze producten gemakkelijk vergelijken op onze website. Klik in het menu op het product wat je zoek en je zult zien dat elk product overzichtelijk te vergelijken is. Een Xbox one kopen goedkoop maken is dus helemaal niet moeilijk meer.

De Conclusie over de Xbox One

De Xbox One is beslist geen slecht console en het is beter geworden naarmate de tijd is verstreken. Het ging altijd een zware strijd aan met concurrenten en de PR-rampen en de pre-releases die verkeerd gingen hielpen het concern ook niet mee. Maar onder nieuw leiderschap is het beeld van de Xbox verbeterd.

Kinect bleek een dubbele stap in de verkeerde richting te zijn, waarbij de prijs te duur werd en verkoopresultaten achterbleven. Toch als je beschikt over alle benodigdheden voor de console is de game ervaring meer dan prima.

Wat leuke filmpjes over de Xbox One

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker Ben je binnenkort van plan een Xbox aan te schaffen of heb je er net een gekocht? Het wordt dan hoog tijd meer te weten over de fantastische spellen voor de Xbox! Er zijn namelijk een hoop spellen op de markt gekomen, waardoor...