Xbox one x vergelijken

Gemakkelijk alle Xbox One X aanbieders, games en accessoires vergelijken en nooit meer te veel betalen. Vergelijk en review de Xbox OneOne S. Al ruim 2.500 mensen gingen u voor!

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Direct Xbox One X vergelijken

De goedkoopste

Alternatief

Tweede kans

Vergelijk alles van Microsoft

Door de jaren heen heeft Microsoft diverse consoles uitgebracht. De nieuwste console die Microsoft op de markt heeft gebracht is de One X, een beest van een machine. Kijk snel verder voor meer info over de nieuwste console van Microsoft en haar andere modellen. Je kunt bij ons alle artikelen van Microsoft vergelijken en reviews lezen. Klik op onderstaande links om direct te vergelijken.

Xbox Controllers
Xbox Games
Live Kaarten Kopen
Xbox Accessoires

De Xbox One X, het ultieme beest

De nieuwe gaming console van Microsoft is naar hun zeggen het krachtigste gaming console van dit moment. We gaan dat voor jou controleren. Zo kijken we naar de Hardware maar ook naar het design. Benieuwd of de Xbox One X echt het ultieme console van dit moment is? Lees dan snel verder.

Voordelen

· gedetailleerd en meeslepend 4K-beeld

· Heldere en krachtige HDR

· Verbeterde gebruikersinterface

· Bitstream audio-ondersteuning

Nadelen

· Beeld en geluid optimalisatie kon beter

· Sommige instellingen zijn lastig

· Geen 4K-pass-through via HDMI

· 1 TB harde schijf is niet groot genoeg

Xbox One X – Wat vinden we van het uiterlijk?

Bij lancering van de Xbox One ontving Microsoft veel kritiek. Het console had geen disc-lade meer, hierdoor kon je alleen nog maar games online aanschaffen.

Ook was je als consument verplicht de Kinect-camera bij te kopen. Dit maakten het apparaat duur en onhandig. Met de lancering van de Xbox One S maakten Microsoft een hoop goed.

Het design van de Xbox One X is verbeterd

Het design was sterk verbeterd en zo was het formaat ook compacter. Dit design hebben ze met de XBox One X doorgezet. Ze hebben hem zelfs nog compacter weten te maken.

De aansluitingen van de Xbox One X

Als we naar de aansluitingen gaan kijken vinden we aan de voorzijde de aan / uit-knop, de disc uitwerpknop, de disclade en een USB-poort. Aan de achterzijde zien we 1 HDMI-ingang, 1 HDMI uitgang, 2 USB-poorten, Ethernet aansluiting, Optische uitgang en een IR-out aansluiting. Je hebt dus voldoende mogelijkheden om je andere apparaten te koppelen met de Xbox One X

Xbox One X kopen?

Het Design is niet vervelend opvallend, het is gewoon strak en aansluitingen zijn er voldoende aanwezig. Xbox One X bewijst weer terug te zijn in console war en dit keer met een krachtig wapen.

Xbox One X – Wat zit er onder de motorkap?

Je koopt een console niet op basis van zijn uiterlijk maar als het er strak uitziet is dat mooi meegenomen. Zo een console is natuurlijk niet goedkoop. Dus je mag als consument verwachten dat de prestaties top zijn maar het design ook van hoog niveau is.

Xbox One X goedkoop of in de aanbieding

Met een prijskaartje van rond de 500 euro is de prijs dan ook aanzienlijk hoger dan zijn concurrent uit Japan. Voor die hoge prijs krijg je dit keer wel echt waar voor je geld.

Je hoeft nu ook geen dure accessoires aan te schaffen die het gamen duurder en moeilijker maken. Nee, dit keer krijg je alleen hardware die jouw game ervaring naar een hoger niveau zal doen stijgen.

Wat krijg je voor je geld?

Zo beschikt je XBox One X over 8 processorkernen die zijn geklokt op 2,3 GHz. Dat is een verbetering van 30 procent in vergelijking met het vorige model. De gpu van de XBox one X is ruim 4 keer krachtiger dan die van de normale Xbox One.

Het werkgeheugen heeft ook een update gekregen en is maar liefst van 4GB naar 12GB gegaan. Dit is ook nog eens van het type ddr5, het ddr5 heeft meer geheugen dan de dd3 die in vorige modellen werd toegepast. Het is dus een XBox One op steroïden.

Microsoft komt met een nieuwe abonnementsvorm

Microsoft maakte gisteren bekend dat het de Xbox One X in abonnementsdienst wil gaan aanbieden. Gamers betalen de console dan in twee jaar af. Je kent het natuurlijk al bij mobiele telefoons, je neemt daar een abonnement af en krijgt daar een telefoon voor terug. Microsoft wil eenzelfde soort model gaan opzetten voor consoles.

Je kunt dan de Xbox in maandelijkse termijnen van twee jaar afbetalen. Microsoft zou de Xbox in abonnementsvorm willen aanbieden, waarbij gamers de spelcomputer in twee jaar afbetalen.

Microsoft wil een nieuwe abonnementsdienst gekoppeld aan een Xbox One S of One X uitbrengen met automatische levering van de onlinedienst Xbox Live en Game Pass, een soort Netflix vol met dikke Xbox-games.

De eerste bronnen melden dat Microsoft voor een Xbox One X met Xbox Live ongeveer 35 dollar per maand wil vragen. Dat is veel goedkoper dan het alleen los kopen van een Xbox en een abonnement op Xbox Live. Het abonnement met een Xbox One X is ongeveer 18 euro goedkoper dan alles los.

Xbox One X – Conclusie

De Xbox One X is een beest van een game console en is staat grafische de zwaarste taken uit te voeren. Het Design is simpel maar strak en je hebt dit keer geen verplichte accessoires die je moet aansluiten. Je krijgt dit keer echt waar voor je geld.

Wat leuke filmpjes over de Xbox One X

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker

Met deze spellen wordt de Xbox nog leuker Ben je binnenkort van plan een Xbox aan te schaffen of heb je er net een gekocht? Het wordt dan hoog tijd meer te weten over de fantastische spellen voor de Xbox! Er zijn namelijk een hoop spellen op de markt gekomen, waardoor...