Xbox controller vergelijken

Gemakkelijk alle aanbieders van Xbox controllers vergelijken en nooit meer te veel betalen!

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

PS4 Slim kopen
Alternate ps4slim
PS4 Slim BOL
PS4 Slim Coolblue

Playstation 4 Games

Playstation 4 Pro

Playstation VR

xbox one controller
xbox 360 controller pc
controller xbox 360

Xbox Controller

De Xbox controller is al lang een begrip in de wereld van gaming. Het begon met de eerste Xbox uitvoering met later de nieuwe Xbox One controller. Wij hebben voor jou een review geschreven over de Xbox controllers zodat jij een overwogen keuze kunt maken bij de aankoop van jouw Xbox controller.

De Xbox One controller is voornamelijk veel op de markt in tegenstelling tot de oude Xbox 360 controller die lichtelijk begint te verdwijnen.

Xbox Games
Xbox Consoles
Xbox Accessoires

controller xbox one

De algemeen bekende Xbox controller

Vrijwel iedereen heeft al wel eens ooit met een Xbox controller gespeeld. Veel mensen zijn altijd zeer positief geweest over alle soorten controllers die Xbox heeft uitgebracht.

Zo zijn er veel positieve reacties op de fijne handligging en de makkelijk te bereiken joysticks. Tegenwoordig biedt Xbox vele Xbox One controllers aan. Voor de professionele gamer, maar ook voor de gamer die ervan houdt om af en toe eventjes een spelletje te spelen. Toch zijn er nog steeds veel mensen die meer houden van een Playstation controller of een Nintendo Controller. Lees snel verder over de verschillende Xbox controllers. 

Xbox One controller

Xbox heeft vele keuzes uit soorten controllers voor de Xbox One console. Zo heeft de allernieuwste Xbox One controller een betere grip gekregen en is deze voortaan voorzien van een bluetoothfunctie. De nieuwe controller kun je gebruiken voor de Xbox One S en Xbox One consoles.

Controller aansluiten op pc

Daarnaast kun je net zoals bij de Xbox 360 controller gebruik maken van de controller op jouw laptop of computer wanneer je gebruik maakt van een Windows 10 besturingssysteem. Verder biedt Xbox je de keus om te kiezen voor kabelaansluiting controller of een draadloze controller, voor ieder zijn wensen zijn er dus controllers in alle kleurtjes en maten.

Wil je een echte professionele controller? Dan raden we je aan om eens te kijken naar de Xbox One Elite controller, deze is namelijk voorzien van vele extra functies.

Xbox One controller skin

Naast de vele kleurkeuzes die je kan maken bij aankoop van een Xbox One controller is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een speciale skin voor jouw Xbox One controller. Hou je van camouflage? Dan zijn er genoeg skins met camo die je gemakkelijk erop kunt plakken, zo zijn er nog veel meer soorten skins. En dit voor maar een klein prijsje.

Ben je toch weer klaar met je huidige skin? Dan is deze gemakkelijk weer te verwijderen zodat je er weer snel een nieuwe skin op jouw Xbox One controller kunt plakken.

Xbox One Elite Controller

De speciaal ontwikkelde controller van Xbox voor de echte gamers. De Xbox Elite controller kan worden aangepast aan de grootte van jouw handen en jouw eigen specifieke speelstijl. Zo kun je kiezen uit verschillende duimsticks, denk hierbij aan verschillende formaten en vormen van de duimsticks voor de Xbox Elite Controller. De Xbox Elite controller lijkt veel op de Xbox One controller qua vorm, maar er komen veel leuke en handige toevoegingen bij die de controller speciaal maken!

Configuratie van de controller

Verder heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van configuraties die ervoor zorgen dat jouw nauwkeurigheid, snelheid en bereik verbeterd wordt. Erg fijn wanneer je weer is lekker bezig bent op Fortnite. De navigatiepad kan ook erg makkelijk aangepast worden en je kan kiezen uit veel verschillende navigatiepads die het best bij jou passen.

Wat krijg je bij aanschaf van een Xbox Elite controller?

  • Een speciale draagtas voor jouw controller om altijd veilig jouw controller te kunnen vervoeren.
  • Een setje met 4 paddles (installatieboekje met uitleg hoe dit moet)
  • Een setje met 6 verschillende soorten duimsticks ( 2 standaard duimsticks, 2 grote duimsticks en 2 verhoogde duimsticks)
  • Een setje met 2 soorten navigatiepads ( een met vlakverdeling & een standaard navigatiepad
  • Bijgevoegde USB-kabel voor het makkelijk opladen van je controller
  • Twee bijgevoegde AA-batterijen

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van een handige app die erg gebruiksvriendelijk is. Je kunt in deze app vrijwel alle settings aanpassen waaronder de maximale en minimale triggerwaarden, duimstickgevoeligheid en functies van de buttons zelf hoe jij ze ingesteld wilt hebben voor de beste game-ervaring.

Xbox One S controller

Eigenlijk is de controller van de Xbox One S hetzelfde als die van de normale Xbox One console. Wel biedt de Xbox One S controller veel comfort door gebruik te maken van de extra bluetooth functie en meer grip en textuur op de controller.

Gebruik maken van de Xbox One S controller met Windows 10

Net zoals de Xbox One controller kan de Xbox One S controller ook gebruikt worden voor systemen die worden gerund door het besturingsprogramma Windows 10. Het is erg gemakkelijk om gebruik te maken van de controller op jouw pc of laptop door de extra toegevoegde bluetooth functie. Connect simpelweg jou controller met de bluetooth van jouw laptop of pc en het gamen kan beginnen. Toch fijn voor de mensen die liever niet via het toetsenbord spelen!

Xbox One controller kopen

Zoals je hebt kunnen lezen is de Xbox One controller vrijwel voor elke type console van Xbox te gebruiken. Een goede investering dus. Wel raden we je aan om alle aanbieders te vergelijken van de verschillende Xbox One controllers. Op deze manier vindt jij de beste deal en kan je makkelijk en snel geld besparen.

Wij hebben voor je de goedkoopste aanbieders op een rijtje gezet zodat je snel het overzicht hebt en een Xbox One controller of Xbox 360 controller kunt bestellen. We feliciteren je alvast met je flinke geldbesparing!

Wat leuke filmpjes over de Xbox Controller

Beste controllers voor de Nintendo Switch

Beste controllers voor de Nintendo Switch

De beste besturing voor je Nintendo Switch De Nintendo Switch Joy-Cons zijn fantastische controllers, maar niet iedereen vindt ze leuk. De knoppen zijn klein en mensen met grotere handen vinden dat irritant of moeilijk te hanteren. Natuurlijk heeft Nintendo de Pro...

Top 5 beste Xbox Controllers

Top 5 beste Xbox Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Xbox? Er zijn enorm veel controller te koop voor de Xbox, het is niet zo dat controllers van andere merken zoals de Playstation Dualshock iets meer of minder kunnen. Het gaat vooral over de handligging en uiterlijk van de...

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Top 5 beste Playstation 4 Controllers

Wat zijn de beste controllers voor de Playstation? Er zijn op de markt enorm veel verschillende controllers te koop van allemaal verschillende soorten game consoles, je ziet door de bomen het bos niet meer. Desalniettemin is een controller enorm belangrijk voor je...

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogame controllers zijn allemaal hetzelfde

Videogamecontrollers zijn vaak gelijk aan elkaar Het belangrijkste verkoopargument van de Nintendo Switch is zijn talloze speelstijlen. Je kunt het als een handheld spelen. Je kunt het gestut als een tablet spelen. En je kunt het als een thuisconsole spelen. Deze...

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

Acht controller ondersteuningen, speel nooit meer alleen

De topfunctie van de Microsoft consoles zijn de acht controller ondersteuningen De ondersteuning van Xbox One aan acht controllers luidt een terugkeer in naar "grote" lokale multiplayer-ervaringen op dezelfde manier dat Kinect HD meer hands-free spelontwikkeling...