Zelda Tears of the Kingdom – Nintendo Switch

De Releasedatum voor Zelda Tears of the Kingdom is pas op 12 Mei 2023. Echter worden er al steeds meer details prijs gegeven. Er komt een nieuw verhaal met natuurlijk ook weer nieuwe elementen. Maar voor de echte Zelda fans zullen er ook nog genoeg herkenbare elementen zijn. Een ding is wel al zeker en dat is dat Link zal gaan beschikken over een glider. Dit omdat de game deze keer nog verticaler ontwikkeld is. Ook hebben de makers van de game al verklapt dat de personages in verschillende vormen kunnen vervanderen. We weten momenteel nog niet wat we ons hierbij moeten voorstellen. Maar het zal niet lang duren voordat hier meer over bekend wordt gemaakt.

Waar zal het over gaan

We weten nog niet precies waar Zelda Tears of the Kingdom op gebaseerd is voor de Nintendo Switch. Echter wetebn we wel dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Het heeft even geduurd voordat er een vervolg op deze klassieker kwam, maar toch is de knoop nu dan doorgehakt. Een ding is al zeker en dat is dat het een echte must have voor iedere gamer gaat worden. We hebben wel al verschillende drijvende eilanden gezien. Bovendien hebben we in de eerste video’s ook wel wat zweven gezien, maar waar het zich precies afspeelt weten ze nog goed geheim te houden.

Het gaat dus spectaculairder worden als zijn voorganger Skyward Sword HD die zich voornamelijk boven de wolken afspeelde. Deze game gaat zich in tegenstelling ook op de bewoonde wereld en onder de wolken afspelen. Dit zorgt dus niet alleen voor meer content, maar ook afwisseling in de moves. Bovendien zal het altijd een avontuur worden, want de makers hebben niet voor niets de release van 2022 naar het tweede kwartaal van 2023 verplaatst.