Turtle Beach Ear Force Recon 200 PS4, PS5 en Xbox headset

De Turtle Beach Ear Force Recon 200 PS4, PS5 en Xbox headset is een multifunctionele headset die je voor verschillende gameconsoles kunt gebruiken. Een van de voordelen is toch wel dat hij met een draad werkt. Je hebt geen last van happerende internetverbindingen die er steeds vaker zijn. Hij beschikt over een accu die 12 uur mee gaat, wat meer als voldoende is voor de meeste gamers.

Daarnaast beschikt over lekker ruime oorkussens die goed zitten tijdens het gamen. Hierdoor heb je geen last van klemmend gevoel als je bezig bent. Tevens kun je de hoofdband ook in verschillende standen zetten. We hebben immers niet allemaal hetzelfde hoofd. Hij beschikt ook over een microfoon en dit zul je in steeds meer PS5 games en Xbox Series games nodig hebben. We zien namelijk dat het aantal multiplayergames aan het groeien is.

De voordelen van een headset met draad

Het handige aan de Turtle Beach Ear Force Recon 200 PS4, PS5 en Xbox headset dat hij over een draad beschikt. Vaak zitten spelers net iets te ver van het apparaat af, waardoor je net een belangrijke aanwijzing mist of de muziek niet goed hoort. Met een draad heb je geen last meer van die ellende. Daarnaast hoor je vaak ook echt een verschil in de kwaliteit van de muziek. Dit is ook een beetje afhankelijk van de game, of deze dat wel of niet toegevoegd heeft.

Wat maakt deze headset en zijn design uniek ?

Wij vinden de Turtle Beach Ear Force Recon 200 PS4, PS5 en Xbox headset een betaalbare en goede headset voor de gamers onder ons. Als wij hem een cijfer zouden moeten geven dan zou hij zeker een 8 krijgen. Turtle Beach is namelijk een bedrijf wat in de gaming wereld echt wel een merknaam heeft neergezet. Dit merk je ook aan de kwaliteit waarmee je hem draagt als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld een chinees merk. Tevens is het enige verbeterpuntje wat voor dit bedrag wel had gemogen noise cancelling. Hierover beschikken steeds meer headset en die filtreren achtergrondgeluiden weg wanneer je gamed.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€34,99)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€34,99)
bol.com