Thrustmaster T248 Racestuur+ F1 22 Xbox Series X

Coolblue heeft een harstikke leuke deal waarbij je zowel Thrustmaster T248 Racestuur+ F1 22 Xbox Series X koopt. Je kunt dus meteen het stuur in gebruik nemen voor de allernieuwste racegame. Een van de voordelen van dit racestuur is toch wel dat hij beschikt over een display. Hier kun je bijvoorbeeld de afstand, snelheid of je positie in de race op laten weergeven. Daarnaast beschikt hij ook over de Force Feedback techniek die je ook bij Xbox Series controllers hebt. Met trillingen wordt je getriggerd om snel weer de baan op te gaan. Deze trillingen zorgen ook voor een adrenaline stoot waardoor je jouw gameprestaties aanzienlijk kunt verbeteren.

Tevens is natuurlijk ook de Xbox Series Game F1 22 een aanrader. Hij is namelijk flink geüpgraded vergeleken met voorgaande jaren. Je kunt echt zien dat de spelers realistisch overkomen en er ook bijna net zo uit zien als op televisie. Ieder jaar wordt de techniek een stukje beter. Daarnaast hebben ze ook weer wat extra elementen achter de schermen toegevoegd. Zo leer je alles over de formule 1 kennen.

De voordelen van het Thrustmaster T248 racestuur

Het Thrustmaster T248 Racestuur+ F1 22 Xbox Series X is nu al een populair item wat veel verkocht wordt als cadeau voor de feestdagen. Dit is ook niet voor niets, want de recensies zijn al jarenlang lovend over dit merk, maar vooral dit specifieke racestuur. Hij is niet alleen met de games van vandaag de dag compatable, maar ook voor oudere games. Via backwards compatibility kun je bijvoorbeeld games spelen van oudere generaties en daarbij ook het racestuur gebruiken. Daarnaast is hij ook gewoon fijn qua grip en hij heeft een lange levensduur door het gebruik van duurzame materialen.

Het grote voordeel is dat je zelf de kracht of intensiteit net hoe je het beestje wil noemen kunt instellen. Je bepaald dus of je harde trillingen of juist hele zachte ontvangt. Dit is een persoonlijke ervaring, maar in de meeste gevallen is hoe harder hoe beter. Je wordt dan immers acuut geactiveerd om te handelen en dat stimuleert ook meer als een kleine trilling. Daarnaast zie je op het schermpje alle instellingen die je wil kunnen zien. Je kunt het in een bepaald patroon laten verlopen, maar ook met de knoppen afwisselen. Zo hoef je niet meer de hele tijd op het scherm te kijken.

Een korte omschrijving van F1 22 voor de Xbox Series X

Natuurlijk gaan we het ook even over de game hebben Het Thrustmaster T248 Racestuur+ F1 22 Xbox Series X, want er zijn toch best wel veel spannende elementen. Zo kun je in de schoenen stappen van Max Verstappen de wereldkampioen en dat nog wel uit ons kikkerlandje. Daarnaast is het ook belangrijk om de auto goed te onderhouden en op tijd een bandenwissel te doen. Dit kan je laten weergeven op je scherm of juist op het racestuur.

Tevens is het ook mogelijk om kijkje achter de schermen te nemen. Je leert meer over de technische kant, maar ook maak je kennis met andere coureurs. Het draait alleen nog wel steeds veel om uiterlijk vertoon. Dit hoort nu eenmaal bij de sport, maar wat ons betreft had dat gedeelte wat meer content mogen bevatten.