Nintendo Switch kopen bij bol com

Je kunt de Nintendo Switch kopen bij bol com. Het grote voordeel van de nieuwe editie is dat hij een verbeterde batterijduur heeft. Waar de eerste maximaal 6,5 uur meeging, kan de nieuwe tot wel 9 uur zonder stroom. Dit is afhankelijk van de intensiteit van het licht, geluid en natuurlijk hoe intensief je speelt. Niet alleen de accu is verbeterd, maar er is ook gekozen voor een andere CPU. Dit zorgt ervoor dat er zuiniger met energie wordt omgegaan. Hij wordt geleverd met de standaard Joy Con controllers in blauwe en rode kleur die super goed passen bij Super Mario.

Nu hebben wij een leuke Super Mario editie gevonden die verkrijgbaar is voor een beperkte oplage. Hierbij krijg je namelijk ook een super cool opbergtasje waar je de handheld in kunt doen. Je kunt op deze console alle games spelen en bovendien kun je hem ook aansluiten op de televisie. Het is dus aan de gebruiker zelf of hij of zij in de handheld modus onderweg speelt of lekker op de grote TV in huis.

De nieuwste OLED variant kopen

Ook kun je de Nintendo Switch kopen bij bol com in de OLED variant. Het is een van de weinige webwinkels die bijna iedere dag een voorraad heeft. Bij andere winkels is hij nog wel eens een of meerdere dagen uitverkocht. Een van de grootste voordelen ten opzichte van zijn voorganger is toch wel het grotere scherm. Qua uitvoering is hij maar een paar milimeter groter, echter heeft hij niet een 6,2 inch, maar een 7 inch scherm. Daarnaast is gebruik gemaakt van OLED techniek die ervoor zorgt dat het beeld scherper is, maar ook de kleuren komen hier meer tot leven. Daarnaast zijn ook donkere ruimtes vele malen beter zichtbaar aangezien hij de contrasten hiervan goed kan weergeven.

Tevens beschikt deze console over een nieuwe standaard die een stuk steviger is. Voor kinderen is hij ook zeker niet te groot en zij kunnen hem overal mee naar toe nemen. Als je ze aanleert om hem op de standaard te gebruiken dan valt hij zeker ook niet meer om. Dit was namelijk een verbeterpunt, want dat gebeurde bij de Lite en normale versie wel. Ook deze console kun je weer op de televisie aansluiten.

Kies voor de goedkoopste het Lite model

Het is ook mogelijk om de Nintendo Switch kopen bij bol com in de Lite variant. Dit is een kleinere variant die vooral wordt gekocht voor kinderen. De prijs is vele malen goedkoper en dat is ook niet onbelangrijk. Kinderen kunnen nogal lomp omgaan met de console en dan is het toch wel zuur geld als je de OLED variant aan hen geeft. De speciale Pokemon editie valt goed in de smaak bij jongens en meisjes en is dus zeker ook een aanrader. Wees er wel snel bij, want hij is gelimiteerd en dat betekend op=op.

Helaas kun je deze console niet aansluiten op de televisie. Je kunt hem alleen in de handheld modus gebruiken en daardoor valt er qua gamekeuze ook weer 10% af. Echter zijn de meeste games nog wel altijd geschikt, maar het is slim om je hier vooraf in te verdiepen. Je wil immers niet een Nintendo Switch game kopen die ze niet kunnen gebruiken. Qua accuduur heb je niets te klagen, want hij gaat zon 5 tot 7 uur mee als hij volledig opgeladen is.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€259,00)
bol.com (€389,95)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€249,00)
bol.com