De leukste spellen voor je gameconsole die uitkomen in 2023

Voor iedere redelijk nieuwe gameconsole komen ieder jaar talloze games uit. Iedereen heeft eigen voorkeuren wat games betreft. Vaak is het zo dat iedere gameconsole eigenaar ongeveer in hetzelfde genre blijft wat games betreft. Natuurlijk is het ook leuk om een keer iets heel anders aan te schaffen. Er zijn wat bekendere games die veel gamers in de collectie hebben die regelmatig nieuwe releases uitbrengen, zo ook in 2023.

Starfield, de nieuwste van Bethesda game studio

Starfield is een van de games die begin 2023 al zal uitkomen. De game speelt zich in de toekomst af in het jaar 2330. Je kunt met de game personages maken en daarmee een reis maken om het mysterie van de mensheid te ontrafelen. De mensheid begeeft zich namelijk in de game buiten het zonnestelsel, heeft nieuwe planeten ontwikkeld en leeft als ruimtevaarder. Al met al dus een uitgebreide en interessante game, waar je wel liefhebber van moet zijn om erin op te kunnen gaan.

Hogwarts Legacy

Het spel Hogwarts Legacy is een game waar al lang op gewacht wordt. De releasedatum is al een aantal keren uitgesteld maar nu gaat het toch echt gebeuren. Deze game geeft de mogelijkheid tot het maken en spelen van een eigen verhaal. Avalanche heeft de wereld in de game tot leven gebracht. Deze wereld zit vol magie en actie en bevalt een interessant maar ook zeer mysterieus verhaal wat een beetje gamer zeker zal aanspreken.

Forspoken

Ook de game For Spoken heeft met uitstel te maken gehad. Het is dus opnieuw een game waar al lang op wordt gewacht. De release komt er nu echt aan, waardoor dit een populaire game zal zijn die sneller uitverkocht zal zijn. For Spoken zal je een game ervaring leveren als nooit eerder door bepaalde aspecten met elkaar te combineren. For Spoken zal niet verkrijgbaar zijn voor iedere gameconsole maar alleen voor PS5 en pc.

Voor de Diablo liefhebbers

Diablo lV is ook een game waarop gewacht wordt. Spelers kunnen in deze game kiezen hoe de game precies te spelen. Deze manier van het spelen van de game houdt aan tot aan het einde. Personages zijn naarmate je verder komt in de game ook aan te passen en verder te ontwikkelen via paragon boards. Verder kun je nog aan de gang met werelddoelen en bounties vrij spelen via tree of whispers. Je kunt ook de strijd nog aangaan met de legendarische necromancer, speelklasse 5, die helemaal is vernieuwd. Verder zijn er nog talloze andere mogelijkheden, waardoor ook dit weer een game is die je zeker wil toevoegen aan je collectie.

Wild Hearts

Wild hearts spelers worden losgelaten in een levende fantasiewereld, ongetemd en heel erg mooi. Met wild hearts wordt de evolutie invloed en dreiging van Kemono getoond. Er is ook wat gecreëerd waarbij crafting een groot onderdeel is van de spelervaring omdat er opnieuw is aangegeven wat er allemaal mogelijk is in deze game. In Wild hearts kunnen spelers op een krachtige manier tegen grote gigantische beesten vechten en de wereld ontdekken.

Skull and Bones

Ook deze game heeft al een paar keer te maken gehad met een uitgestelde release datum. Skull and bones is gebaseerd op een van de heftigste periode uit de geschiedenis namelijk het einde van de 17e eeuw. Deze periode wordt ook wel de tweede gouden eeuw van de piraterij genoemd in deze periode hadden we te maken met piraten, strijdende politieke groeperingen, machtige organisaties en keizerrijken die strijden om de macht van het paradijs in de oceaan. Nu te hopen dat het uitstel de game nog beter heeft gemaakt als al werd verwacht.

Redfall

Ook red fall heeft te maken gehad met uitgestelde releasedatums waardoor het verlangen naar het daadwerkelijk uitkomen van deze game steeds groter wordt. Redfall is een game waarin maximaal drie personen in een open wereld de verschijning van vampiers kunnen onderzoeken en oplossen. Naarmate je met de game bezig bent kun je gespecialiseerde wapens verzamelen en je personage aanpassen met bijzondere vaardigheden en te verdienen upgrades. Het uiteindelijke doel is het stadje red fall veroveren.

De legend of zelda: Tears of the kingdom

De legend of zelda is een game die al heel erg lang bestaat met talloze versies. Deze nieuwste versie, namelijk tears of kingdom wordt verwacht voor een enkele spelcomputer. Deze game heeft een heel strak verhaal en een hele goede gameplay. De graphics in deze game zijn art-achtig. De game speelt zich op de grond en hoog boven hyrule af.

Dead Space, terug van weggeweest

Dead space is een game die in de horror categorie valt. Dead space is een game die al jaren bestaat maar er wordt een terugkeer verwacht van deze game in de vorm van een remake. De graphics, audio en besturing is veel aandacht aanbesteed, de verhalen zijn nog beter als dat ze ooit geweest zijn. Tijdens de game wordt er een overlevingsstrijd gevoerd tegen een nachtmerrie aan boord van een verlaten ruimteschip en onthullen een mysterie achter de dood van de bemanning van het schip.

Final fantasy XV I

Final fantasy is een rollenspel die verwacht wordt voor de gameconsole. Het is de zestiende in de reeks van deze game. Het spel speelt zich af in een fictief, verzonnen land met zes politieke groeperingen wat op het randje van een conflict staat vanwege een verspreidende ziekte.  De kunst is uiteraard het stoppen van de ziekte en het voorkomen en anders oplossen van het conflict, maar dit is niet eenvoudig. Elk rijk heeft een dominant, namelijk een levend persoon in de vorm van een titanisch monster, met een dodelijke kracht die verslagen moet worden.

Zijn dit de enige games die uitkomen in 2023?

Nee, dit zijn zeker niet de enige games die uitkomen in 2023, er zijn vele andere games die ook worden verwacht, iedere maand worden er nieuwe games uitgebracht, ben je dus op zoek naar iets specifieks kun je het beste per maand bekijken wat er wordt verwacht en daarop inspelen, zo weet je zeker dat je geen enkele release zal missen.

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€49,99)
bcc.nl (€64,99)