A Plague Tale – Requiem – Xbox Series X release 18-10-2022

A Plague Tale – Requiem gaat verschijnen op 18 Oktober voor de Xbox Series X, PC en Playstation 5. In de eerste beelden die online zijn verschenen zien wij hoe de kwaliteit van deze game in een paar jaar is verbeterd. Daarnaast zie je ook gewoon echt bijna een realistisch beeld en daardoor lijkt het net een film waarin je aan het spelen bent. De 2 hoofdrolspelers in deze game vertrekken uit hun stad en willen in het zuiden opnieuw gaan beginnen. Dit zodat de vloek van Hugo onder controle gebracht kan worden. Echter blijkt al snel na de verhuizing dat Hugo zijn krachten weer terug begint te krijgen. Dit betekend dat het een race tegen de klok wordt, want de vloek achtervolgd hem nog steeds. De hoofdrolspelers gaan samen op zoek naar de sleutel die de vloek ongedaan kan maken.

Deze game kun je in verschillende modussen spelen

Je kunt de game A Plague Tale – Requiem spelen in verschillende modussen. Zo is het mogelijk om de game op zowel 30fps alsmede 60fps te spelen. De consoles voldoen wel aan deze voorwaarden, maar voor de computer is het zeker een aanrader om een i7 of Ryzen 7 processor te hebben zodat je dit kan halen. Heb je een i5 of Ryzen 5 dan kan je hem namelijk alleen op 30fps spelen.

Leden met een Xbox Game Pass

Als je in het bezit bent van een Xbox Game Pass dan kun je de game vanaf 18 oktober downloaden op je Xbox Series X of Series S. Het bestand neemt ongeveer 46 GB in beslag zonder safe data, wat best flink is, maar dit is niet gek als je de kwaliteit ziet. Kijk dus voor het downloaden of je nog genoeg ruimte hebt en anders moet je eerst een externe schijf kopen waarop je de andere games kunt verplaatsen.

Microsoft heeft onlangs het nieuws dat deze game naar de Xbox Game Pass abonnees gaat komen bevestigd via Twitter. In totaal zullen er ongeveer 9 nieuwe games direct beschikbaar worden voor abonnees.