Razer headset vergelijken

Gemakkelijk alle aanbieders van Razer headsets vergelijken en nooit meer te veel betalen!

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Direct Razer headsets vergelijken

De goedkoopste

Alternatief

Razer koptelefoon
Alternate ps4slim
PS4 Slim BOL
PS4 Slim Coolblue
gaming hoofdtelefoon
Playstation headset
Xbox headset

Razer Headset

De Razer headsets, perfect voor gaming of optimaal geluid. Jazeker, de Razer headsets kunnen vrijwel alles en het zijn een van de beste headsets die je kan kopen in vergelijking met headsets. Wij hebben voor jou de beste op een rijtje gezet met de goedkoopste prijzen erbij om zo een zo goed mogelijke keuze te maken.

Turtle Beach Headsets
Trust Headsets
Logitech Headsets
Kingston Headsets

De Razer headset is een beest

Razer headsets zijn nog steeds geweldige headsets
Wij bewonderen headsets die een enkel doel hebben en er goed in zijn, en Razer Headsets zijn absoluut een van die producten.

Deze headset maakt geen grapjes tegenover concurrerende merken, met een no-nonsense ontwerp dat vooral gericht is op comfort en duurzaamheid. Daarbij is het geluid van de Razer headsets vaak van sublieme kwaliteit, waardoor het gemakkelijk is om vijanden te horen in spannende multiplayer-game.

De headset van Razer heeft een geweldig ontwerp
De Razer headsets zijn vaak eenvoudig, glad en dat is typisch voor Razer. De volledig zwarte headset heeft enorme, extra zachte oorschelpen die rusten op een aluminium frame dat verrassend stevig aanvoelt, gezien het geringe gewicht van de headset.

Razer headset is geschikt voor lang gamen

De Razer headset is wat te groot om als een normale koptelefoon in het openbaar te gebruiken, maar dat hoeft niet per se slecht te zijn. Dit is een headset die door en door is ontwikkeld voor pro-gamers, en wat het mist in stijl, maakt het goed in prestaties en comfort.

De headset heeft vervangbare oorschelpen

De oorschelpen van de Razer headsets laten met een snelle draai los, mocht je ze ooit moeten vervangen. Razer is van plan om een ​​alternatief paar ovaalvormige bekers voor de headsets te verkopen.

De Razer headsets zijn gebouwd voor urenlang competitief gamen en heeft voor het grootste deel het comfort om een ​​back-up te maken. Het luchtige 12-grams frame van de headset en dikke, kunstleer oorkussens maken het een genot om de headset te dragen.

Naast Razer headsets vergelijken we ook nog vele andere merken headsets namelijk: Kingston headsets, Logitech headsets, Trust headsets en Turtle Beach headsets. Klik op de links om naar de pagina te gaan om deze merken headsets te bekijken en maak de beste keuze!

Wat vinden we van de Razer headset

Omdat de Razer headset gericht is op competitieve gamers, hebben wij hem getest op enkele bekende multiplayer-titels. Hoewel de headset me niet minder belabberd maakte bij shooters of sport games, maakte het wel dat alle actie om me heen luid en duidelijk klonk.

De headset van Razer was vooral handig voor Gears of War 4, en hielp me de voetsporen van vijanden te bepalen die naar achteren wilden sluipen en een kettingzaag naar mijn romp wilden gooien.

En toen ik eindelijk mijn ondergang ontmoette, heeft de Razer headset een goed werk geleverd door elk bloederig sonische detail te behouden terwijl het lichaam van mijn personage uiteen werd gereten. Ik vond dat de Razer headset even nauwkeurig was om voetstappen en geweervuur ​​aan te wijzen in spellen als Overwatch, Halo 5 en Rainbow Six Siege.

De headset was ook een prima metgezel voor de auto-voetbalactie van Rocket League. De raket-automotoren van de game klonken helder en ik kon gemakkelijk horen waar zowel de bal als de vijandelijke voertuigen vandaan kwamen.

Toen ik schakelde naar de hypnotiserende ritmegame-actie van Thumper, bleef de Razer headset het goed doen. De angstaanjagende industriële soundtrack van het spel kwam duidelijk door, waardoor het gemakkelijk was om mijn knopdruk te timen met elke spookachtige bas en snare hit.

Microfoon en kabels van de headset

De Razer-headset heeft een intrekbare en zeer flexibele hoofdmicrofoon. Volgens mijn Xbox Live-vrienden kwam mijn stem behoorlijk duidelijk over, hoewel een persoon opmerkte dat mijn microfoonvolume lager klonk dan normaal.

De Razer headset speelt ook leuk met consoles en pc’s. De 4,3-voet, 3,5-mm audio-aansluiting van de headset biedt je voldoende speling om een ​​PS4- of Xbox One-controller aan te sluiten, en je kunt hem aansluiten op een hoofdtelefoon- / microfoonsplitterkabel van 6,6 cm om overal verbinding te kunnen maken met je PC.

De hoofdkabel van de Razer headset beschikt ook over een handige inline afstandsbediening om het spelvolume aan te passen en je microfoon te muten tijdens het spelen.

Wat leuke filmpjes over de Razer headset