Wo Long Fallen Dynasty PS4 game preview

In de Wo Long Fallen Dynasty PS4 game preview vertellen we alles wat je moeten over deze game die op 3 Maart 2023 verschijnt. Het verhaal begint met een team van ninja’s. Eerlijk is eerlijk veel jongens en meiden houden van de kracht van deze mystieke personen en er zijn ook maar weinig Playstation 4 games over te vinden. Het is een fantasy verhaal wat bol staat van de actie momenten. Er zijn demonen die het koninkrijk aanvallen en aan jou de taak om deze demonen te verslaan. Echter zijn dit de meest dodelijke wezens, dus verwacht niet dat je snel van ze kunt winnen. Dat is ook juist het leuke van deze PS4 game hij biedt veel uitdaging.

Echter kunnen ninja’s ook heel sterk zijn door hun kennis van de Chinese vechtkunsten. Je gaat echt een ware krijger worden, maar daar is veel training voor nodig. Pas tegen het einde van het spel ga je jouw ware kracht kennen! Ook zullen er verschillende gevechtsstijlen zijn waaronder het nieuwe vijf fases gevecht. Hier zijn nog maar weinig details over gelekt, maar het beloofd spectaculair te worden. Natuurlijk speelt tempo ook een belangrijke rol in deze game.

Nieuwe trailer

In de nieuwe Trailer van de PS4 game Wo Long Fallen Dynasty krijgen we echt een beeld bij het verhaal. Ze leggen in een korte tijd al best veel uit. Voornamelijk staat het in de hoofdrol dat het oude China wordt aangevallen door kwaadaardige demonen. Zij zijn erop uit dat de mensheid geen bestaansrecht meer heeft. Als soldaat / ninja gaat het jou taak worden om deze demonen stuk voor stuk te verslaan. Je krijgt hierbij hulp van diverse personages. Voor kenners zijn er ook een aantal bekende militairen uit China te spotten.

affiliate_products product_number=”1″ style=”grid” order_by=”cheapest” hide_elements=”stock,rating” heading_title=”h2″ image_size=”large”][/affiliate_products]

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€32,99)
nedgame.nl (€38,00)