Welk spel moet je zeker hebben op de Playstation 4

door 14 jul 2018Playstation

Welke spellen moet je zeker spelen

Na E3 2016 waren fans van Dead Rising stomverbaasd om te horen dat de vierde aflevering van de franchise onderworpen zou zijn aan tijdelijke exclusiviteitsrechten, waardoor het spel pas in december 2017 op Sony’s Playstation terecht zou kunnen komen.

Om het slechte nieuws goed te maken, lijkt het echter wel dat Capcom misschien het originele Dead Rising-spel naar de PS4 brengt als een manier om vergeving te zoeken. Lees snel verder over de game.

ps4 pro
exophase

Exophase is geüpdatet

De site Exophase is onlangs geüpdatet om Dead Rising onder zijn PS4-titels te vermelden en laat zelfs zien welke trofeeën ook beschikbaar zullen zijn voor de PS4-spelers. Tot nu toe waren er geen aanwijzingen dat de originele Dead Rising naar een van de systemen van Playstation zou komen omdat het sinds 2006 exclusief voor Xbox is geweest.

De update van Exophase is positief, aangezien de site gewoonlijk zijn trofeeënlijsten alleen bijwerkt wanneer een spel dichtbij komt om uit te geven, zodat Playstation-fans een mall-gebonden zombie-invasie op elk moment op hun consoles konden verwachten.

Wist je al dat de PS4 Pro een gloednieuwe look heeft gekregen? Wij hebben hier een artikel over geschreven, klik op de link om er meer over te lezen.

De die hard Playstation fans

Vanaf nu is er geen woord over de vraag of de gespecificeerde release een directe poort of remaster zal zijn, maar oude Playstation-fans lijken geïnteresseerd in het spelen van de game voor de eerste keer op hun consoles. Tenzij gamers al zijn uitgekomen om consoles van zowel Microsoft als Sony te kopen, hebben de meeste diehard Playstation-fans waarschijnlijk weinig contact gehad met Dead Rising vanwege de exclusiviteit van Xbox. Je kunt bij Console4fun ook eenvoudig en snel alle consoles vergelijken. Besparen op de gamekosten wordt hierdoor een eitje.

Uitgebracht in 2006

Death Rising werd uitgebracht in 2006 en is een populair horrorspel waarin de hoofdrolspeler zijn zombies vermoordt, links en rechts in een dichtgetimmerd winkelcentrum dat vol zit met de ondoden. Fotojournalist Frank West moet de hoop zombies afweren met alles wat hij maar kan krijgen, want er zijn ongeveer 250 wapens beschikbaar in Dead Rising. Deze game kan ook op de Playstation 4 Pro & Playstation 4 Slim gespeeld worden. Ook hopen we dat Dead Rising gespeeld kan worden in VR, wat niet onmogelijk lijkt nu Sony zich ook op deze markt heeft gefocust. We hebben voor jou alles op een plek gezet met een Playstation VR review, klik op de link om meer informatie te krijgen.

Red jezelf en anderen

Frank moet deze wapens gebruiken om zichzelf te beschermen, mede-overlevenden te redden en gek gemaakte psychopaten te verslaan terwijl zombies worden uitgeroeid om de oorzaak van de uitbraak te achterhalen. Zelfs vandaag de dag wordt Dead Rising vaak beschouwd als een van de meest succesvolle franchise van Xbox, omdat het vervolgde sequels en zelfs mobiele apps voor volgers voortbrengt om te spelen. 

Wacht je ook al zolang op de komst van de PS5? Wij ook, daarom hebben wij een artikel over de PS5 geschreven. Klik op de link om er snel meer over te lezen!

Handige & leuke Video’s
God of War Ragnarök PS5 exclusive

God of War Ragnarök PS5 exclusive

God of War Ragnarök PS5 exclusve is het langverwachte vervolg op de veelgeprezen game God of War uit 2018. Ontwikkeld door Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment, belooft dit nieuwe avontuur een epische ervaring te worden voor gamers...

Playstation 5, waarom is die leuker dan de Playstation 4?

Playstation 5, waarom is die leuker dan de Playstation 4?

Playstation 5, waarom is die leuker dan de Playstation 4? We kennen allemaal de Playstation 4, maar de Playstation 5 kennen we iets minder goed. De PS5 is echter al ruim anderhalf jaar op de markt, maar waarom is die nu zoveel beter dan de Playstation 4? Dat is wat...

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom? 

Welke spelcomputer moet je hebben en waarom?  Er zijn talloze spelcomputers beschikbaar op de markt en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder staan enkele van de meest populaire en geavanceerde spelcomputers die beschikbaar zijn. Waarom zou je...

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben

Deze 5 spellen voor je playstation 5 moet je hebben Ben je een playstation 5 spellen liefhebber? Houd je van games spelen? Je hebt dan zoveel verschillende spellen die je kunt spelen op je playstation. Soms is het lastig om een goede game uit te zoeken uit het grote...