Top 5 PS4 headset Oktober 2022

In de PS4 headset top 5 Oktober 2022 bespreken we 5 headsets die echt uitblinken op het gebied van kwaliteit. Dit hoeven niet altijd de duurste te zijn, maar we zien toch wel dat de grote merken het beste weten te presteren. Wij leggen bij iedere gaming headset duidelijk uit wat de voor en nadelen zijn. Daarnaast hebben wij ook een lap tekst voor de mensen die graag alles willen weten over deze headsets. Kortom genoeg leesvoer om de beste Playstation 4 headset te kunnen kopen.

1. Razer Thresher 7.1 – Playstation 4 headset

De Razer Thresher 7.1 is een PS4 headset die meestal door gamers wordt gekocht. Hij is namelijk niet te goedkoop, maar ook zeker niet te duur. Hij is daarnaast draadloos te gebruiken, wat toch ook wel de pre van veel gamers heeft. Je kunt dan namelijk ook een beetje door de ruimte heen bewegen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij losschiet. De accu gaat maar liefst 16 uur bij normaal gebruik, dus je hoeft hem niet dagelijks op te laden. Ook dit is een belangrijk punt aangezien de stroomprijzen steeds hoger worden. De wat dikkere vierkant oorschelpen zitten erg prettig tijdens het gamen. Echter is hij licht in zijn gewicht en daardoor voelen de meeste mensen hem ook niet zitten. Daarnaast ziet hij er ook luxe uit van buiten en dat is toch de voornaamste reden dat mensen kiezen voor deze headset.

Voordelen:
– Draadloos te gebruiken
– Goede accu die tot wel 16 uur meegaat
– Luxe design
– Ook te gebruiken op computers en de Playstation 5
Nadelen
– Je moet een basisstation aansluiten op de console of computer die toch weer wat extra ruimte in beslag neemt
– 7.1 werkt voorlopig alleen op computers en niet op gameconsoles helaas

2. JBL Quantum 810 Wireless – Playstation 4 headset

De JBL Quantum 810 Wireless staat terecht op nummer 2 in de PS4 headset top 10. Deze headset is niet alleen goed op het gebied van audiokwaliteit, maar weet ook achtergrondgeluiden te filteren. Hierdoor ben je nog beter voor je vrienden hoorbaar, want voorbij rijdende auto’s en regengeluiden zijn verleden tijd. Daarnaast is het een iets grotere headset en daardoor zit hij bij het merendeel van de mensen ook erg prettig. JBL is een van de grootste spelers op audiogebied en ook zij weten steeds meer naam te maken in de gaming industrie. Het enige nadeel wat er is dat is dat de microfoon niet los gekoppeld kan worden. Ook bij singleplayer games zit je met deze microfoon op gescheept, vandaar de nummer 2 positie.

Voordelen:
– Echte JBL geluidskwaliteit die niet te vergelijken valt met andere merken
– Ruisonderdrukker op de microfoon waardoor achtergrondgeluiden weg gefilterd worden
– Extra comfort door de 50mm oorkussens
– Gemaakt van duurzame materialen die lang mee kunnen gaan
Nadelen
– Helaas kan de microfoon niet worden losgehaald
– Het was fijn geweest als je de headset ook kon verstellen zodat hij passend is voor ieder hoofd

3. SteelSeries Arctis 7P+ Wit – PS4 headset

Als we het hebben over een PS4 headset die steeds meer populariteit weet te winnen in Nederland dan is het toch wel de SteelSeries Arctis 7P+ Wit. De afgelopen jaren is deze headset door tientallen onafhankelijke bedrijven beoordeeld als beste gaming headset en beste draadloze headset. Internationaal is het dan ook een van de meest goed beoordeelde headsets wereldwijd. Dit is niet voor niets, want de accu kan tot wel 30 uur meegaan. Bovendien kun je hem super snel opladen als hij leeg is wat ook een grote plus verdient. Als je hem 15 minuten oplaad dan gaat hij vervolgens al weer 3 uur mee en dat kan net genoeg zijn om die ene game af te maken. Daarnaast zit ook hier weer een ruisonderdrukker op, zodat je altijd goed te horen bent voor het team waarmee je aan het gamen bent. Ook is deze headset een pareltje om te zien of je hem nu in het wit of zwart koopt. Het design past bij de tijd!

Voordelen:
– Prachtig en modern design wat niet alleen goed bij de Playstation 4, maar ook de Playstation 5 past
– Er zit een 3.5 mm jack kabel bij om toch door te kunnen gamen als hij leeg is
– Internationaal bekroond door diverse grote organisaties
– Ruisonderdrukker van hoge kwaliteit
Nadelen
– Hij is niet opvouwbaar en daardoor zul je hem dus om je nek moeten dragen als je buiten de deur de headset wil gebruiken.

4. Astro A40 TR + MixAmp Pro TR – Playstation 4 headset

Dan komen we op nummer 4 uit bij de Astro A40 TR Gaming Headset +MixAmp Pro TR. Het grote voordeel van deze headset is toch wel de toevoeging van de MixAmp Pro TR. Dit is een apparaat waarbij je het geluid helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen. Zo kun je het geluid van de game lager zetten als dat van je teamgenoten en vice versa. Zo hoor je altijd wat je teamgenoten zeggen, maar ook geniet je van de goede soundtracks op de game. Daarnaast kun je ook het volume van je stem daarmee regelen. Je wil immers niet dat je staat de schreeuwen of juist niet hoorbaar bent voor andere spelers. Ook deze headset heeft weer een super hip design en bovendien kun je hem ook nog op maat verstellen. Daarnaast is een groot pluspunt toch ook wel dat je de microfoon weg kunt buigen.

Voordelen:
– Super hip en modern design
– Goede geluidskwaliteit en dat mag je ook wel verwachten in deze prijsklasse
– MixAmp Pro TR zorgt ervoor dat je alle geluidselementen kunt finetunen
– Verstelbaar in maat dus geschikt voor meer gamers
Nadelen
– Niet draadloos
– Niet geschikt voor de PS5 aangezien die geen optische ingang heeft

5. Sony Inzone H9 – PS4 headset

Als laatste hebben we dan de Sony Inzone H9, wat uiteraard een hele goede PS4 headset is, maar de meeste mensen vinden hem wel prijzig. Echter is dat ook niet gek, want je hoort echt wel het verschil in geluidskwaliteit, bovendien betaal je vaak ook voor de merknaam. Deze headset beschikt over 360 spatial sound wat een groot verschil is met de andere headsets in dit lijstje. Je hoort namelijk alle muziek, maar ook iedere voetstap of het kraken van een takje, waardoor je uiteindelijk weer voordeel opdoet in de game. Het vraagt dan wel een investering, maar je krijgt er ook veel voor terug. Hij is draadloos te gebruiken en uit verschillende tests blijkt dat je de headset 32 uur zonder te laden kunt gebruiken. Daarnaast kun je hem urenlang dragen zonder daar last van te hebben. Ook zweet je een stuk minder snel met deze hoogwaardige gaming headset.

Voordelen:
– Krachtige accu die het tot wel 32 uur lang gamen volhoudt.
– Beschikt over een snellaadfunctie waardoor de headset in mum van tijd weer is opgeladen
– Uiterst comfortabel aan de oren, ook wanneer je een game marathon hebt
– Prachtig design wat helemaal in de tijdsgeest van nu valt
Nadelen
– 3D geluid werkt niet op de Playstation 4

 

Dit product is te koop bij :

coolblue.nl (€170,00)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

coolblue.nl (€229,00)
bol.com (€235,00)