Tip van de sint: Elden Ring PS4 game

De PS4 game Elden Ring is al verschenen op 25, maar toch vinden wij ook dit een tip van de sint voor in de schoen. Hij is nu een stuk goedkoper en daardoor ook voor bijna iedereen te betalen. Bovendien krijg je er meer als genoeg content voor terug, zelfs als je het voor de adviesprijs koopt dan is dat niet mis. Een van de belangrijkste items in deze PS4 game is toch wel de memory stone. Deze heb je gedurende het spel vaak nodig om bijzondere items te kunnen vinden.

Het speelt zich allemaal af in the lands between wat in de vrij vertaling opgevat kan worden als het leven tussen hemel en aarde. De zogenaamde goden hebben de scherven van de gebroken Elden ring opgeëist. Dit is het begin van een heftige oorlog waarbij veel bloed vergoten wordt, maar ook zal deze oorlog ontzettend lang duren. Het begint allemaal met een pad dat langs de zee loopt, maar dit is wel mistig.

Wat is de release date van Elden Ring?

Elden ring is als PS4 game verschenen op 24 Februari 2022. Al bij de pre order bleek dat de game immens populair was. Echter zagen we daarna een massa verkoop waar geen een Playstation 4 spel tegenop kan momenteel. Het is een van de beste games van 2022 en dit wordt ook door de game experts bevestigd. Bovendien zie je heel veel 9’s op de platformen en dat is dan ook niet gek. Ook brengen ze met regelmaat een DLC uit. Hiermee krijgen spelers niet alleen nieuwe wapens, maar ook nieuwe uitdagingen.

Wat kun je met de memory stone?

Veel spelers hebben baat bij de memory stone in de PS4 game Elden Ring. Deze kun je op verschillende plekken in het spel vinden. De eerste plek is bovenaan op het schiereiland waar je de opkomst van de Oridys hebt. Er zijn nog vele plekken meer waar je het kunt vinden en daarvoor raden we je aan om op deze link te drukken. Je kunt deze speciale steen ook kopen voor 3000 runen. Hiervoor moet je naar de ronde tafel gaan en de tweeling aanspreken. Ook kan deze steen gebruikt worden voor meer geheugenslots en/of spreuken.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€44,99)
bol.com

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€44,99)
bol.com