The Callisto Protocol – Playstation 4

Als je een Playstation 4 game wil kopen die vol met actie, survival en horror zit dan is The Callisto Protocol zeker een aanrader. Deze PS4 game speelt zich af in de toekomst om precies te zijn 300 jaar vanaf nu. Je zit op een planeet gevangen in een zwaar beveiligde gevangenis. Je probeert te overleven, maar al snel ontdek je dat er duistere geheimen zijn. Het verleden komt met stapjes terug en het was niet zo rooskleurig als dat je zelf dacht.

Bovendien veranderen de mede gevangen steeds sneller in monsters die jij moet zien te verslaan. Wat er gebeurd is dat weet je niet, maar wellicht dat jij de volgende in de rij bent. Het beloofd zeker een spannend en meeslepend verhaal te worden. Maar we willen niet teveel prijs geven, want dit kan de pret drukken. We raden je wel aan om de eerste dag versie te kopen. Hierbij krijg je unieke gevangenisoutfits die een extra dimensie aan de beleving geven.

Nieuwe update zorgt voor meer stabiliteit

De makers van The Callisto Protocol zijn een echt voorbeeld voor PS4, PS5 en Xbox gamers. Zij laten namelijk zien dat ze overal bovenop zitten. Nog geen 2 weken geleden verscheen deze game en nu al zijn er updates. Alle feedback van gamers wordt razendsnel verwerkt. Daar kunnen veel game ontwikkelaars een voorbeeld aan nemen.

Met deze update zijn haperingen tijdens de gevechten verholpen. Bovendien is de algehele permorfance nog weer net een stukje beter gemaakt. Ook is het mogelijk om je beker te synchroniseren met je PS4 account. Dit is een nieuwe functie, maar zo kunnen andere spelers wel zien wat je bereikt hebt. Ook kun je merken dat je soepeler door de verschillende locaties heen loopt.

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€12,99)
nedgame.nl (€18,00)

 

Dit product is te koop bij :

bol.com (€12,99)
nedgame.nl (€18,00)