Tactics Ogre Reborn – PS4 game

Tactics Ogre Reborn is een PS4 game die morgen gaat verschijnen. We hebben de eerste beelden inmiddels gezien en die zijn veelbelovend. Het verhaal speelt zich af nadat er vele oorlogen zijn geweest. Het moment waar jij in gaat stappen is de burgeroorlog die er gaande is. Daarbij zijn er 3 partijen die veel bloed laten vloeien en dat moet jij zien te voorkomen. Het leuke is dat je verwacht dat het direct strijden is, maar integendeel want je zit gevangen. Je moet dus eerst zien te ontsnappen. Zoals de naam al doet vermoeden moet je ook goed tactisch kunnen denken. Iedere keuze kan invloed hebben op het spel en wellicht dat je daardoor de doelen juist wel of niet haalt.

Naarmate je in het spel aan het vorderen bent krijg je de beschikking over je eigen team. Je kunt ze opleiden, maar het is ook belangrijk dat zij over de juiste wapens beschikken. Het leuke aan de gevechten is toch wel dat ze niet te makkelijk zij. Iedere beurt kun je maar 1 aanval doen voordat de tegenstander weer aan zet is. Je moet dus goed nadenken en niet te snel een keuze maken. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor teamgenoten. De PS4 game Tactics Ogre Reborn is niet alleen een aanrader voor nieuwe spelers, maar ook voor diegene die hem nog van vroeger kennen.

Wat maakt deze Playstation 4 game zo uniek ?

De PS4 game Tactics Ogre Reborn is uniek in zijn soort. Dit komt doordat de graphics heel oud lijken en daardoor wekt het de ilussie bij spelers dat het een makkelijk spel in. Al snel kom je erachter dat dit niet het geval is. Deze PS4 game is namelijk een remaster van een game die 30 jaar geleden aan het begin van het game tijdperk begon. Juist door te kiezen voor een mix van nieuwe graphics, maar oude looks zal hij hoog scoren. Het is een game die niet veel mensen kennen, echter is het wat ons betreft de PS4 game Tactics Ogre Reborn wel een aanrader. Doordat hij wat onbekender is is hij ook een stuk goedkoper. Er zijn maar weinig games in de prijsklasse die zoveel content hebben als dit spectaculaire verhaal.

Ook beschikt de game over een indrukwekkende map zoals we hem vroeger kende. Je moet namelijk van stad naar stad reizen en je kunt niet zomaar een stadje of dorpje overslaan. Dit gebruiken ze vandaag de dag niet meer vaak en daarom is het juist zo leuk ter afwisseling. Ook beschikt dit spel over voldoende dialogen. Je bent niet alleen aan het strijden, maar je leert ook meer over de oorzaak van de verschillende oorlogen.

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€28,00)
bol.com (€31,28)

 

Dit product is te koop bij :

nedgame.nl (€28,00)
bol.com (€31,28)