Subsonic – Superdrive SV750 – Playstation 4 stuur

Het Subsonic – Superdrive SV750 – Playstation 4 stuur is een van de meest betaalbare racesturen die er in 2022 te krijgen is voor de PS4. Op het wiel zitten ook de knoppen die je normaal gebruikt op een PS4 controller. Dit stuur is 270 graden te draaien, wat dichtbij de realiteit van het racen komt. Hij beschikt over een kabel van 3 Meter waarmee je dus ook op voldoende afstand van de console kunt zitten.

Daarnaast is het ook mogelijk om hem op een bureau of tafel te zetten voor een betere grip. Ze hebben hiervoor zuignappen en een klem in de verpakking gedaan, zodat je hem zelf vast kunt maken aan de tafel of het bureau. Daarnaast heb je ook 2 pedalen die je kunt gebruiken voor het remmen en gas geven. Er wordt een duidelijke beschrijving bij geleverd voor het instellen van de knoppen en het koppelen van het racestuur aan de console.

Met de programmeer knop kan je tevens de trillingen en weerstand van het stuur instellen. Dit zorgt ervoor dat je juist meer intensiteit krijgt, of wat minder, net wat jouw voorkeur heeft. Ook is het verstandig om het stuur om de paar weken/maanden te kalibreren. Zo werkt alles weer precies zoals toen je hem nieuw kocht.

Waarom kiezen voor dit racestuur?

Dit Playstation 4 stuur met de naam Subsonic – Superdrive SV750 is een echte aanrader voor beginners. Mensen die voor het eerst met een racestuur gaan gamen wilen zo min mogelijk uitgeven. Dit is dan een mooie middenweg om toch veel functies te hebben, zonder dat het veel geld kost. Bovendien beschikt hij over bijna net zoveel functies als andere sturen in de prijsklasse tot zo’n 279 euro.

Hij beschikt namelijk over 2 vibratiemotoren die je tijdens het gamen alert houden. Met deze trilsignalen ga je nog beter presteren. Aan de achterzijde van het stuur zitten zogenaamde flippers die je kunt gebruiken voor het schakelen. Als je het eenmaal geprobeerd hebt dan weet je waarom gamers met een racestuur veel beter weten te presteren.

Daarnaast is hij te gebruiken met veel PS4 games, maar ook kun je hem voor andere consoles kopen. Het is dus ook nog eens een toekomstbestendig product waarmee je in de volgende generaties van de Playstation ook nog wel even vooruit kunt. Er zijn ook al veel PS5 games die dit racestuur ondersteunen en dat geld ook voor de Xbox Series X en Nintendo Switch.