Subsonic stuur voor PS4

Het Subsonic Superdrive GS850-X stuur voor PS4 geeft je alles wat je nodig hebt om te kunnen racen. Daarnaast beschikt hij over een dubbele vibratiemotor. Dit zorgt voor een nog intensere beleving. Daarnaast wordt hij ook geleverd met een 3delige pedalenset. Je kunt dus ook met voetenwerk werken net zoals in een normale auto. Bovendien krijg je er ook nog een shifter bij voor het schakelen. Na een paar minuten gamen voelt het net of je echt in een auto zit omdat de handelingen hetzelfde zijn.

Het stuur is soepel, want je kunt hem 270 graden draaien en dus ook lekker in de bochten gaan hangen tijdens het spelen van je favoriete PS4 game. Daarnaast beschikt het stuur zelf over programeerbare knoppen. Dit zorgt ervoor dat je ook combo’s kunt instellen. Maar ook dat je bijvoorbeeld de X op andere plek zet net wat jij zelf het fijnste vindt. Wat ook wel fijn is dat zijn de flippers aan de achterzijde. Als je niet perse wil schakelen met de shifter, dan kun je ook deze flippers daarvoor in de plaats gebruiken.

Zo stel je hem in op de Playstation 4

Het instellen van het Subsonic Superdrive GS850-X stuur voor PS4 is heel eenvoudig. Er zijn echter wel een paar stappen die je daarvoor moet doorlopen

  • Zorg dat Playstation 4 niet aan staat voordat je de kabels verbonden hebt.
  • Vervolgens gebruik je een van de PS4 USB poorten om hem aan te sluiten.
  • Daarna kun je de andere kabel verbinden tussen het stuur en de pedalen.
  • Zorg er ook voor dat er een originele Playstation 4 controller verbonden is via USB met de console, maar zonder dat deze aan staat.
  • Vervolgens kun je de PS4 aanzetten.
  • Op het stuur zit een home knop waar nu een rood lichtje gaat branden.
  • Druk op home om het stuur met de console te verbinden en je kunt direct beginnen met het spelen van je games.