Smartify Controller Playstation 4

De Smartify Controller Playstation 4 is draadloos en heeft een accu die gemiddeld 10 uur meegaat. Daarnaast is hij erg licht waardoor hij een stuk fijner in de hand ligt. Tijdens het gamen op de Playstation 4 merk je dat verschil ook echt wel. Het gaat stuk soepeler met een iets lichtere controller, althans dat is onze ervaring. Daarnaast beschikt hij over bluetooth waardoor het verbinden met de console net zo snel gaat.

Tevens zijn de knoppen ook wat groter en dat is zeker fijn. Je hebt dan ook echt voldoende ruimte om ze goed in te kunnen drukken en je prestaties verbeteren. Hij wordt geleverd met een duidelijke handleiding en eigenlijk is dit niets meer of minder als het verbinden van de originele PS4 controller. Ook het bereik is bij deze controller een stuk beter. Met 15 meter is dit bijna het dubbele van de originele controller. Hij wordt geleverd met een USB kabel, maar dit kun je ook doen met diegene die je thuis al hebt.

Waarom deze controller kopen ?

Wij raden je de Smartify Controller Playstation 4 aan omdat hij gewoon van alle gemakken voorzien is. Hij is net zo goed als de originele, maar dan een stuk voordeliger. Bovendien is het bereik ook nog eens beter en dat is voor de mensen die gamen op afstand. Het laatste wat je wil is immers dat het bereik wegvalt, want dan kan de tegenstander toeslaan. Bovendien heeft hij ook een ingebouwde microfoon. Hierdoor is het dus niet noodzakelijk om een headset aan te schaffen. Ook de haptische feedback is goed. Dit zijn de trilsignalen die je krijgt tijdens het gamen. Bijvoorbeeld als je buiten de baan rijdt in een race game. Zo presteer je altijd maximaal en je wordt goed bij de les gehouden!